1 gününüzü ingilizce 300 kelime ile anlatın.

Konu 'İngilizce 10. Sınıf' bölümünde Mentor tarafından paylaşıldı.

1. Mentor

Mentor Üye

22 Aralık 2013

1 gününüzü ingilizce anlatın.
  2. MaMiLog

MaMiLog Üye

2 Aralık 2011

Türkçesi
    saat 7.30 da kalkarım.elbiselerii giyindikten sonra kahvaltımı yaparım.saat 8 de kitaplarımı alır okula giderim.ders saat 1 de biter.Daha sonra arkadaşlarımla biryerlere gideriz.ilk olarak birlikte öğle yemeğimizi yeriz.Da ha sonra sohbet eder birlikte eğleniriz.saat 2 de eve dönerim.ilk olarak ödevimi yaparım.daha sonra bilgisayar oyunu oynarım veya kitap okurum.bazen arkadaşlarım gelir ve onlarla futbol oynamaya gideriz.Akşam saat 6 da ailemle birlikte akşam yemeğimi yerim.Yemekten sonra birlikte tv izleriz daha sonra yarın için hazırlık yaparım.saat 12 de uyumaya giderim.

Geniş zamanla yazılmış , sende biraz daha değiştirerek yazabilirsin.

Alıntıdır...
    Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2013
    Moderatör Barış bunu beğendi.