10 Ocak ==> *esra* ( Esra ) İle Röportajımız

Konu 'Röportaj' bölümünde S. Moderatör Uğur tarafından paylaşıldı.

1. S. Moderatör Uğur

S. Moderatör Uğur Özel Üye Özel Üye

4 Şubat 2008

Yeni Yılın İlk Röportajı..

Bakalım Esra Arkadaşımız Neler Söylemiş :)

01-) Etutodasi.biz ile ne zaman tanıştın ve hayalinizdeki Etutodasindan bize bahsedermisin?

2008 kasımda edebiyat ödevimi yapmak için dolaşırken buldum ve iyiki bulmuşum :) hayalimdeki etütodasının şuanki halinden pek farkı yok ..

02-) Sizce kurallar doğrultusunda Etutodasinda yani paylaşım platformumuzda bulunmanın amacı nedir ?

her şeyden önce derslere fazlasıyla yardımcı oluyor, buradaki arkadaşlara yardımcı olmak da hoşuma gidiyor.. ayrıca burada çok güzel ve samimi dostluklar var ..

03-) Eğer burada yetkili bir kişi olsaydınız forumun gelişmesi için ne gibi katkılarda bulunabilirdiniz veya yetkiliyseniz şuan amacınız veya planlarınız neler ?

yetkili arkadaşlar yapılabilecek her şeyi yapıyorlar..

04-) Sizce üyeler arasında iletişim , üyelerin yardımlaşması neye ve hangi koşullara bağlıdır ?

Her şeyden önce saygıya bağlıdır .. birbirimize saygılı , hoşgörülü ve kibar olduğumuz sürece hiçbir sorun çıkmayacaktır ;)

05-) Etutodasi.biz'de yaşadığın unutamadığın bir anın var mı? Varsa anlatır mısın?

maalesef yok ..

06-) Bir forum için Türkçe'yi doğru kullanmak , kurallarına ve ilkelerine bağlı kalması sizce neyi getirir ?

Türkçe dünyanın en köklü en güzel en zengin dillerinden biri ve bu konuda duyarlı olmak hepimiz için öncelik olmalı bence . onu yabancı sözcüklerle kirletmemek gerekir. Günümüz gençliği vaktinin çoğunu internet başında geçiriyor ve doğal olarak bu site bizlere örnek teşkil ediyor. Bu nedenle oldukça önemli ..

07-) Kendinizden 2 paragraflık bir metin ile bahsederek hayatınızda etkilendiğiniz olaylardan birkaçınız yazınız.

1993 ankara doğumluyum. Lise 3 öğrencisiyim. En büyük zevkim kitap okumak ve gitar çalmaktır. Geniş bir arkadaş çevrem var ve sürekli birlikteyiz . yani gırgır şamata xD

0:cool: Sizce hayatta tutunabilmek için ne gibi koşullar gerekir ?

İyisiyle kötüsüyle hayat yaşanmaya değer ve daha yapılacak çok şey var . insan bunun bilincine vardığında hayattan bıkması için bir sebepte kalmaz bence ;)

09-) Okul derslerinizde başarılı olmak için izlediğiniz yolu ve etutodasinin sizlere ne gibi desteklerde bulunduğunuzu yazınız.

Etütodasının ödevlerime yararı tartışılmaz ;)

10-) İnternete hangi sıklıklarla girersiniz ve internette dolaştığınız süreçte neler yaparsınız ?

hemen hergün internete girerim ve uzun süre kalırım :) girer girmez

yaptığım şeyler bellidir .. msn , facebook , etütodası ;)

11-) Nickinin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtin?

ismim olması dışında hiçbir anlamı yok :)

12-) Keske zamaninda degerini bilseydim dediginiz seyler var mi ? Ya da hayatinizda keskelere yer var mi?

Herkes gibi benimde hayatımda keşkeler var. Geriye dönüp baktığımda pişmanlık duyduğum tek şey insanlara olan aşırı güvenim !

13-) Etutodasi.biz yöneticiliğini yaptığın bölümlerde ara sıra tansiyonun yükseldiği anlar olur mu? Bu gibi durumlarda soğukkanlılığını korur musun?

Yönetici olmamama rağmen bazen gerçekten çileden çıkıyorum.. bazı arkadaşlar gerçekten terbiye sınırlarını aşıyorlar !

14-) Etutodasinda sizin için faydası olabilecek yetkili veya yetkisiz 3 kişiyi nedenleriyle birlikte yazınız.

buradaki herkes birbirinden değerli insanlar . kimseyi ayıramıyorum herkes elinden geleni yapıyor :)

15-) İnsanlara karsı kendini nasıl ifade edersin ? Kendini tutarmısın yoksa bütün duygularını oldugu gibi gösterirmisin ?

çok kolay sinirlenirim ve her şeyi çok kafama takarım. Eğer gerçekten üzüldüğüm sinirlendiğim bir şey olmuşsa kimse tutamaz beni xD

16-) Biraz da Aşktan bahsetsek. Var mı şanslı biri ?

yok :) gerek de yok :)

17-) Teknoloji ile aran nasıl? İlgilenir misin? Teknoloji aletlerini ilk piyasaya geldiği zaman alan kişilerden misiniz?

herkes kadar ilgilenirim ..

1:cool: Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir?

tabiî ki bilgisayarım :) mp3 ve en yakın arkadaşım .. yemeğe gerek yok biz birlikte olduk mu yiyecek bir şeyler buluruz xD

19-) Tv ile aran nasıl? Hangi dizileri izliyorsun ve hangi dizileri izlerdin.(Biten diziler)? Beğenmediğin diziler var mı?

Fena değil.. ciddi anlamda takip ettiğim çemberimde gül oya diye bir dizi vardı birzamanlar.. şimdi de geniş aile diye bir şey var kafamı dağıtıyor eğlenceli bir dizi :) aşkı memnu yaprak dökümü gibi dizileri görmeye bile tahammül edemiyorum !

20-) Son olarak Etutodasi.biz'in değerli üyelerine buradan vermek istediğin bir mesaj var mı?

Hepiniz birbirinizden değerlisiniz benim için .. Hepinizi çok ama çok seviyorum ..
    Esra Arkadaşımıza Teşekkür Eder , Hayatta Başarılar Dileriz :)

Bi Sonraki Röportajımızda Görüsmek Üzere .
    S. Moderatör Dilek bunu beğendi.
  2. Moderatör Taner

Moderatör Taner Özel Üye Özel Üye

12 Ocak 2009
    Yer:
    Ankara
    Güzel olmuş.

Paylaşım güzel ellerinize sağlık :D
  3. !..GncFB.ip3q..!

!..GncFB.ip3q..! Özel Üye Özel Üye

23 Eylül 2008
    kısa ve öz cevaplarla anlatmış kendini hoş olmuş

herkesin röportaj yapması dileğim ile iyi forumlar;)
  4. Hera.

Hera. Kuşlara takılıp gidiyor aklım. Yönetici Moderatör

11 Kasım 2008
    Yer:
    Eskişehir.
    Güzel olmuş canım röportajın.

Hep mutlu olman dileğiyle :)
  5. ~Dryad

25 Eylül 2008
    teşekkür ederim hepinize :)
  6. a_y_t_ü_l

a_y_t_ü_l Üye

30 Mayıs 2009
    Güzel bir röportaj olmuş :) Emeğinize sağlık ;)
  7. murteza

murteza Üye

22 Kasım 2009
    güzel olmuş