116 sayfa yapıldı

Konu 'İngilizce 8. Sınıf' bölümünde Esmer qüzelim tarafından paylaşıldı.

1. Esmer qüzelim

Esmer qüzelim Üye

2 Ocak 2011

116 sayfa çeviri
    O Pekin Olimpiyatları Bronz Madalya var çünkü bu Bryony Shaw hayatının en mutlu günlerinden biridir. Bryony, şimdi, Londra'da 2012 yılında Altın Madalya kazanmak istiyor. Britanya'da her ülke olduğu için ve o burada çok rüzgâr sörfü yarışmalarında yarıştı Bryony emindir. Bu yüzden, o tecrübe çok var. Bryony gerçekten bu sporu seviyor. Ben uzun yıllar zor uygulanan çünkü "ben su olmaktan ve serin, temiz hava solumak hissini seviyorum. Olimpik bir Bronz Kazanma harika. Ben bir hobi olarak 1998 yılında ailemle birlikte bu spora başladım. Biz, o zaman karar yarışmalara katılmak ve temas UKWA (Büyük Britanya Rüzgâr Sörfü Birliği). Elbette, başlangıçta hiçbir şey alamadı, ama biz arkadaş edindi ve deneyim kazanmıştır. i olunca 1999 yılına kadar ailemle birlikte uygulama devam. 16 yaşında 17 Şampiyonu altında Aloa ben ve birçok ulusal ve uluslararası rekabet yarıştı 2008 yılında, ben Olimpik Rüzgâr Sörfü Sınıf Neilpryde Rs de Bronz Madalya kazandı. Pekin'de bir spor ya da bir şey başarılı olmak istiyorsanız başka, sen gerçekten ne istediğini bilmesi gerekir. Ben bu çok önemli olduğunu düşünüyorum. "Bryony 2012 yılında Olimpiyatlar için uzun saatler için zor yetiştirir. Hâlâ 15 yaşın altında ve Güney Doğu Bölgesi Squad çalıştırıcı zaman bulur. Ileride bu sporda yeni şampiyonlar olacak umuyoruz.

:shy::shy::shy:
    ardahs, sheymanur, çalışan kız ve diğer 5 kişi bunu beğendi.
  2. kayakorkmaz58

kayakorkmaz58 Üye

6 Ekim 2008
    çooooooooooooooooooooook ama çooooooooooooooooooook teşkrler :_ :D :D :D :D :D :D ):) :) :)
  3. umutcan997

umutcan997 Üye

3 Mart 2011
    ArkadaŞ demİn gÜzel falan dedİk ama sen sİte Çevİrİsİnden alip yazmiŞsin buraya saÇma saÇma Şeyler yaziyorsunuz
  4. tarzsd

tarzsd Üye

18 Aralık 2010
    çok saol yaaa:))))=)
  5. çalışan kız

çalışan kız Üye

7 Ocak 2011
    çok teşekkür ederim valla Allah razı olsun.Çok makbule geçti.
  6. sheymanur

sheymanur Üye