20 Aralık ==> MerfHe^jiq xD ( Merve ) İle Röportajımız

Konu 'Röportaj' bölümünde S. Moderatör Uğur tarafından paylaşıldı.

1. S. Moderatör Uğur

S. Moderatör Uğur Özel Üye Özel Üye

4 Şubat 2008

Bakalım Merve Arkadaşımız Neler Söylemiş :

01-) Etutodasi.biz ile ne zaman tanıştın ve hayalinizdeki Etutodasindan bize bahsedermisin?

02-) Sizce kurallar doğrultusunda Etutodasinda yani paylaşım platformumuzda bulunmanın amacı nedir

Derslerimde fazlasıyla yardımcı oluyor.Çok iyi dostluklar var burada.Ve ben burayı çok seviyorum

03-) Eğer burada yetkili bir kişi olsaydınız forumun gelişmesi için ne gibi katkılarda bulunabilirdiniz veya yetkiliyseniz şuan amacınız veya planlarınız neler ?

Amacım herkese forumdan yararlanmak için Türkçenin düzgün kullanılmasını anlatmak ve yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek

04-) Sizce üyeler arasında iletişim , üyelerin yardımlaşması neye ve hangi koşullara bağlıdır ?

Saygı ve sevgiye bağlıdır.Çünkü herkes birbirine saygılı olursa her şey daha iyi olur.Fakat bazı üyeler bu duruma uymadıkları için saygı da bir yere kadar sürüyor :/

05-) Etutodasi.biz'de yaşadığın unutamadığın bir anın var mı? Varsa anlatır mısın?

Unutamadığım bir anım yok sanırım

06-) Bir forum için Türkçe'yi doğru kullanmak , kurallarına ve ilkelerine bağlı kalması sizce neyi getirir ?

Hem forum gelişir hem de Türkçemizin yozlaşmasını engellemiş olur.Öyle siteler var ki Türkçeden eser yok. O yüzden Etüt Odası bu konuda çok başarılı

07-) Kendinizden 2 paragraflık bir metin ile bahsederek hayatınızda etkilendiğiniz olaylardan birkaçınız yazınız.

1992 Eskişehir doğumluyum.Lise son öğrencisiyim.Allahın izniyle Lisede bitiyor Edebiyat Öğretmeni olmak istemişimdir hep (İnşallah xD) Arkadaşlarımla gezmeyi,Müzik dinlemeyi,gülmeyi çok severim xD,
    Futbola kız olmama rağmen çok ilgim vardır xD Fanatik EskişehirsporLuyum :) Böyle işte xD

0:cool: Sizce hayatta tutunabilmek için ne gibi koşullar gerekir ?

“Herşeye Rağmen Hayat Güzel.” Diyebilmeli insan. O yüzden en kötü anlarda bile yaşamı sevmeliyiz.

09-) Okul derslerinizde başarılı olmak için izlediğiniz yolu ve etutodasinin sizlere ne gibi desteklerde bulunduğunuzu yazınız.

Evde oturupta saatlerce ders çalışmam Okulda dinlediğim yetiyor bana xD Hem sözel öğrencisi olduğum için hem de ezberim kuvvetli olduğu için sanırım.Etüt Odası hocalarımın verdiği ödevler konusunda çok yardımcı oluyor.

10-) İnternete hangi sıklıklarla girersiniz ve internette dolaştığınız süreçte neler yaparsınız ?

Okul olmasa bilgisayar başında sabahlayabilir diyebilir aslında Çok fazla internette oluyorum.Bu sürede genelde Msn, Facebook ve Etüt Odasında oluyorum

11-) Nickinin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtin?

O kadar çok Merve ismi var ki xD Sınıfta da herkes Mervecik der o yüzde böyle bişey çıktı ortaya xD

12-) Keske zamaninda degerini bilseydim dediginiz seyler var mi ? Ya da hayatinizda keskelere yer var mi?

“Keşke”lerle yaşamaktansa “İyi ki”lerle yaşamayı tercih ederim.Tabi ki de keşke dediklerimde olmuştur.Ama keşke dememek için her şeyi iyi düşünerek yapıyorum.

13-) Etutodasi.biz yöneticiliğini yaptığın bölümlerde ara sıra tansiyonun yükseldiği anlar olur mu? Bu gibi durumlarda soğukkanlılığını korur musun?

14-) Etutodasinda sizin için faydası olabilecek yetkili veya yetkisiz 3 kişiyi nedenleriyle birlikte yazınız.

Valla 3 kişiyle sınırlandırmak istemem açıkçası :) Ama 3 kişi değilde 4 kişi söyleyeyim :)

Uğur : Gerçekten herkese elinden geldiğince yardımcı oluyor.Seviyorum ben onu iyi ki var :) :)
    Eda : O benim kuzum.Onu çok seviyoruummm :)
    Gökhancan : İyi ki varsın :) Canım sıkılınca seni rahatsız etmekten büyük mutluluk duyuyorum :D Seviyorum senide.
    Zeliha : Meleğim . Onu da çok seviyorum

Daha ismini yazmam gereken bir sürü sevdiklerim var aslında :) O yüzden hepiniz iyi ki varsınız. :)

15-) İnsanlara karsı kendini nasıl ifade edersin ? Kendini tutarmısın yoksa bütün duygularını oldugu gibi gösterirmisin ?

Valla çok dobracı biriyimdir.Herkes beni konuşmalarımdan zaten anlarlar.Bütün duygularımı olduğu gibi gösteririm.Kasmaya gerek yok xD

16-) Biraz da Aşktan bahsetsek. Var mı şanslı biri ?

Evet var. :) Onu seviyorum.Onun sayesinde büyüdüm diyebilirim. :) İyi ki Var :)

17-) Teknoloji ile aran nasıl? İlgilenir misin? Teknoloji aletlerini ilk piyasaya geldiği zaman alan kişilerden misiniz?

Teknolojiyi yakından takip ederim . Fakat gelir gelmez alamam babam fabrikatör değil xD

1:cool: Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir?

Bilgisayarım (Turkcell Vınn xD ) [ ineternetsiz olmaz çünkü xD ]:D Sevgilimde olsun yanımda xD Birde yiyecek x)

19-) Tv ile aran nasıl? Hangi dizileri izliyorsun ve hangi dizileri izlerdin.(Biten diziler)? Beğenmediğin diziler var mı?

Aşk-ı Memnu ve Es-Es(namıdiğer Eskişehir (H) :D) hayranıyım :D Avrupa Yakası’nıda severdim bitmeseydi xD

Aşk Bir Hayal’i beğenmiyorum.

20-) Son olarak Etutodasi.biz'in değerli üyelerine buradan vermek istediğin bir mesaj var mı?

Lütfen herkes Türkçemizin yozlaşmaması için düzgün kullansın :)
    Vee..
    İyi ki böyle bir site var :) Hepinizi seviyorum.. (L)

Merve Arkadaşımıza Teşekkür Eder , Hayatta Hep Mutlu Kalmasını Dilerim :)

Bi Sonraki Röportajımızda Görüşmek Üzere. Kendinize Cici Bakın :)
    berna_66, facia, Özlem ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  2. babygirl->seda

babygirl->seda Üye

1 Mart 2009
    ımm güzel tadında olmuş :D:D bizde seni seviyoruz...