23) 1 Eylül ~ > uЯiSк ( Super Mod ) ile Röportajımız (:

Konu 'Röportaj' bölümünde babygirl->seda tarafından paylaşıldı.

1. babygirl->seda

babygirl->seda Üye

1 Mart 2009

01-) Etutodasi.biz ile ne zaman tanıştın ve hayalinizdeki Etutodasindan bize bahsedermisin?

Etüt odasıyla 2007 yılının Şubat ayında tanıstım..ama daha öncedende biliyordum.ilk ismi yanılmıyorsam edebiyat yardım formuydu..Edebiyat ödevimi ararken bulmustum ve iyikide bulmusum :) Bence Herkesin Bu Siteden Faydalanması Lazım.

02-) Sizce kurallar doğrultusunda Etutodasinda yani paylaşım platformumuzda bulunmanın amacı nedir ?

Bütün Herkese Yardım Etmek ve bilgi alışverişinde bulunmak :)

03-) Eğer burada yetkili bir kişi olsaydınız forumun gelişmesi için ne gibi katkılarda bulunabilirdiniz veya yetkiliyseniz şuan amacınız veya planlarınız neler ?

Foruma elimden geldiği kadarıyla katkıda bulunmak..her türlü paylaşımı sağlamak..

04-) Sizce üyeler arasında iletişim , üyelerin yardımlaşması neye ve hangi koşullara bağlıdır ?

Dostluk ve kardeşliğe bağlı diyebilirim..

05-) Etutodasi.biz'de yaşadığın unutamadığın bir anın var mı? Varsa anlatır mısın?

Gökhancan ile yaptığımız doyumsuz futbol ve oyun sohbetlerini unutamam.. xD

06-) Bir forum için Türkçe'yi doğru kullanmak , kurallarına ve ilkelerine bağlı kalması sizce neyi getirir ?

Diğer internet sitelerinde görüyorumda Türkçe hiç yok..Ama Bir ' Türk ' Genci olarak Türkçemize Sahip çıkmalıyız diye düsünüyorum.

07-) Kendinizden 2 paragraflık bir metin ile bahsederek hayatınızda etkilendiğiniz olaylardan birkaçınız yazınız.

13 Ağust0s 1992 Ankara Doğumluyum.Fanatik FenerBahçe Taraftarıyım.Spor ile ilgim cok fazladır..özellikle Futbol ile..Müzik olarakta kulağıma hoş gelen bütün müzikleri dinliyorum..ama genellikle slow ve rap tarzı oluyor :) Kıskanç ve utangaç biriyim..Sinemayı severim..Aslan Burcuyum :)

Tabiiki Hayattaki en Önemli varlıgım ailem..ve ailemi çok Severim..0rta 0kula geçen bir kız kardeşim var..Benden çalışkan olacağı şimdiden belli .. ve inşallah olurda :) Etkilendigim olaylara gelincede onlar bana kalsın..

0:cool: Sizce hayatta tutunabilmek için ne gibi koşullar gerekir ?

Tabiki Para ve Sağlık..Bunlar olursa hayata tutunabiliriz diye düsünüyorum.

09-) Okul derslerinizde başarılı olmak için izlediğiniz yolu ve etutodasinin sizlere ne gibi desteklerde bulunduğunuzu yazınız.

Valla açıkcası fazla ders calısmıyorum günde 1 saat taş çatlasa 2 saat diyebilirim..ama okul icin sağolsun Etütodası cok yardımcı oluyor..

10-) İnternete hangi sıklıklarla girersiniz ve internette dolaştığınız süreçte neler yaparsınız ?

Çok fazla zaman geciriyorum netin basında..nette oldugum zamanlarda Etüt odası , msn ve büyük bi oyun sitesinde bilgi yarısması oynuyorum.Netteyken Sürekli yazdıgım yerlerde vakit geciriyorum.

11-) Nickinin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtin?

uЯiSк ==> Gece vaktinde 0rtaya çıkan yalnız..erkek peri demek :) Bazıları icin sacma gelebilir :) Ama Ben çok seviyorum..beni anlatıyor ne kadar peri olmasamda x)

12-) Keske zamaninda degerini bilseydim dediginiz seyler var mi ? Ya da hayatinizda keskelere yer var mi?

Evet Var..Lise 1 de Bir sene tekrar yaptım..onun icin keske o yılın değerini bilseydim diyorum..ve neredeyse hergün keşke derim :)

13-) Etutodasi.biz yöneticiliğini yaptığın bölümlerde ara sıra tansiyonun yükseldiği anlar olur mu? Bu gibi durumlarda soğukkanlılığını korur musun?

Evet Tabiki oluyor..Fazla ilerlemedikleri sürece evet soğukkanlılığımı korurum..

14-) Etutodasinda sizin için faydası olabilecek yetkili veya yetkisiz 3 kişiyi nedenleriyle birlikte yazınız.

(Aslında Bir Sürü Yazmak Istedigim Var)

(1). Eda ==> Çok Sevdiğim ve Değer verdiğim dostum ..

(2). ÖzLemCan ==> Çok İyi Biri Bütün Sorunlarımı Dinleyen Herkesin Tanıması gereken bir dost diye düsünüyorum.

(3). HiLaL ==> 0da Çok ama çok iyi biri .. bee demesini seviyorum :D

Yazıp Yazmadığım Herkesi Çok Seviyorum :) İyiki Varsınız DostLar.

15-) İnsanlara karsı kendini nasıl ifade edersin ? Kendini tutarmısın yoksa bütün duygularını oldugu gibi gösterirmisin ?

Kişiden Kişiye Değişir .. Ama Kendimi geneLLikle iyi ifade ederim :)

16-) Biraz da Aşktan bahsetsek. Var mı şanslı biri ?

Var..Ama Şanslımı bilmem ona sormak gerek xD Seviyorum onu..

17-) Teknoloji ile aran nasıl? İlgilenir misin? Teknoloji aletlerini ilk piyasaya geldiği zaman alan kişilerden misiniz?

Teknoloji ile aram süper .. ilgilenirim .. ilk piyasaya cıktıgında genellikle alırım yani :D

1:cool: Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir?

laptop , internet , ve sevdiğim kişi :D

19-) Tv ile aran nasıl? Hangi dizileri izliyorsun ve hangi dizileri izlerdin.(Biten diziler)? Beğenmediğin diziler var mı?

Pek Fazla dizi izlemem ama izlediklerim kavak yelleri bitenlerden ise avrupa yakası.. spor düşkünü oldugumdan ntvsporun yayın akısındaki bütün programları izlemeye calısırım :D

20-) Son olarak Etutodasi.biz'in değerli üyelerine buradan vermek istediğin bir mesaj var mı?

Etütodamızın Bütün Değerli üyelerine Saygılarımı sunuyorum..Murat Hocaya ve Halil İbrahim'e Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum..yeni eğitim yılında bütün herkese başarılar diliyorum..herşeyin hayırlısı olması dileği ile..hepinizi seviyorum :)

€YLÜL, ayceNuR, Özlem ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  2. mystical50

mystical50 Üye

20 Eylül 2008
    güzel olmuş tebrikler hacı =)
    gugi bunu beğendi.
  3. S. Moderatör Uğur

Sağol Hacım :)
    gugi bunu beğendi.
  4. (¯` ¤♥N!$@♥¤ ´¯)

(¯` ¤♥N!$@♥¤ ´¯) Özel Üye Özel Üye

10 Ocak 2009
    nickinin anlamı çok güzelmiş kardeşim

güzel röportajın için teşekkürler
  5. berna_66

berna_66 Üye

1 Eylül 2008
    güzel olmus tebrikler (=
  6. S. Moderatör Uğur

Sağol Kardeşim :)

Sağol Ceren :)
  7. Moderatör Güleda

Moderatör Güleda Özel Üye Özel Üye

10 Ocak 2009
    Çok güzel bir röportaj olmuş. Yorumun içinde teşekkürler.. ;)

İyi ki varsın.. ;)

8. S. Moderatör Uğur

4 Şubat 2008
    Beğendiysen Ne Mutlu Bana Canım :)