25 ) 12 Eylül berna_66 ile Röportajımız

Konu 'Röportaj' bölümünde babygirl->seda tarafından paylaşıldı.

1. babygirl->seda

babygirl->seda Üye

1 Mart 2009

26 ) 12 Eylül berna_66 ile Röportajımız

01-) Etutodasi.biz ile ne zaman tanıştın ve hayalinizdeki Etutodasindan bize bahsedermisin?

Etut odasıyla yanılmıyorsam 3 yıl önce tanıstım.Tesadüfen sonra o zamanlar Mustafa, Selma, Arda, Özge, Gizem, Yaseminler vardı cok iyiydi aramız arkadas olduk ve sitede kalmaya karar verdim hergün girdim.. Ama simdi çoğu yok malesef =/

02-) Sizce kurallar doğrultusunda Etutodasinda yani paylaşım platformumuzda bulunmanın amacı nedir ?
    Derslerimde yardımcı oluyor .Seviyorum bu siteyi ne kadar insanlar değişsede sevgi hep daim bu sitede. Herkes kendine ait birseyler buluyor..

03-) Eğer burada yetkili bir kişi olsaydınız forumun gelişmesi için ne gibi katkılarda bulunabilirdiniz veya yetkiliyseniz şuan amacınız veya planlarınız neler ?
    -

04-) Sizce üyeler arasında iletişim , üyelerin yardımlaşması neye ve hangi koşullara bağlıdır ?
    Saygı ve sevgiye baglı bence.Herkes birbirine saygılı oldugu sürece hersey oluruna varır. Ama ne yazık ki bazı arkadaslarımız cok saygısızlar mahalle ağzı tabiriyle konusuyorlar.Yeni üyelere cok cirkin ve kaba davranıyorlar keske olmasa ama.

05-) Etutodasi.biz'de yaşadığın unutamadığın bir anın var mı? Varsa anlatır mısın?
    O benim burda bir sürü anım var hangi birini anlatayım.. (=

06-) Bir forum için Türkçe'yi doğru kullanmak , kurallarına ve ilkelerine bağlı kalması sizce neyi getirir ?

Gelişmesini yaygınlasmasını saglar .Türkcemiz cok önemli onu yukarlara cıkarmakta yerin dibine gömmekte bizim elimizde.Yeterince iyi kullanmaya calısıyorum ama bende insanım hatalarım olmustur (=

07-) Kendinizden 2 paragraflık bir metin ile bahsederek hayatınızda etkilendiğiniz olaylardan birkaçınız yazınız.
    1991 ankara dogumluyum.Lise sona gidiyorum.Tek hedefim iyi bir insan ve iyi bir savcı olmak.İnsanları severim, gülmeyi severim , hatta cok gülüyorum diye dalga gecerler.Hayatı dalgaya alırım hersey gelip gecicidir benim hayatımda.İnsanlara saygım vardır ama karsımdaki saygısız davranırsa gereğini yaparım.Sivri dilliyimdir kolay kolay herkes bas edemez benle:D

Çikolata yemeyi gezmeyi soru cözmeyi severim (= ben buyum işte =)

0:cool: Sizce hayatta tutunabilmek için ne gibi koşullar gerekir ?
    Sevgi bence cok gerekli görüyoruz televizyonlarda bir cok genc sevgisizlik yüzünden ölümü seciyor. Param olmasada bir kuru ekmekle karnımı doyururum ama sevgi ve inanc olmazsa yasayamam !..

09-) Okul derslerinizde başarılı olmak için izlediğiniz yolu ve etutodasinin sizlere ne gibi desteklerde bulunduğunuzu yazınız.
    Düzenli ders calısmam .Ama soruları cok kolay cözerim. Ezberim kuvvetlidir. Valla etüt odası okuldaki kitaplarıma iyi geliyor.Onun sayesinde hocalardan azar işitmiyorum.Fakat fazla bir getirisi oldugunu söyleyemem kopyala yapıstır yazıcıdan cıkart sistemi sonucta. ama videolar cok işime yarıyor

10-) İnternete hangi sıklıklarla girersiniz ve internette dolaştığınız süreçte neler yaparsınız ?
    Çok girerim yazları. Kısları fazla girmem, girincede msn ve toplu arkadaslık sitesi ve etütte olurum genelde (=

11-) Nickinin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtin?
    İsmim ve Yozgatlı oldugum için sectim (=

12-) Keske zamaninda degerini bilseydim dediginiz seyler var mi ? Ya da hayatinizda keskelere yer var mi?
    Hayatımda keske demedim hiç dememde.Eger birseyden vazgectiysem vardır bir sebebi kolay kolay kimseden vazgecmem cünkü.

13-) Etutodasi.biz yöneticiliğini yaptığın bölümlerde ara sıra tansiyonun yükseldiği anlar olur mu? Bu gibi durumlarda soğukkanlılığını korur musun?
    Yöneticilik yapmıyorum (=

14-) Etutodasinda sizin için faydası olabilecek yetkili veya yetkisiz 3 kişiyi nedenleriyle birlikte yazınız.
    Muhammet: Çok iyi bir insan cok seviyorum onu siteye geldiği günden beri cok sey yaptı ve bana cok iyi bir arkadaslık yaptı (=
    Su: onu cok seviyorum ya cok tatlı bir insan pastam benim :D
    Kaf-Kef Elif: dostum ya onuda cok seviyorum yüregi cok iyi onunda..
    Ahmet: O anlatılmaz cünkü daha önce öyle iyi kalpli bir insanla tanısmamıstım =) iyiki var ..
    Mustafa : D.elidir falan ama cok seviyorum onu iyiki var. birazda uslu dursa xD
    Ugur: onuda cok seviyorum cok iyi bir arkadas cok derdimi dinlemiştir :)
    Eda: onla yeni tanıstık ama cok sevdim onu (=
    ve daha sayamadıgım bir cok insan tanıdım bu sitede ve bir cok sey ögrendim her insanda iyiki geldiler hayatıma onlar sayesinde büyüdüm diyebilirim (=

15-) İnsanlara karsı kendini nasıl ifade edersin ? Kendini tutarmısın yoksa bütün duygularını oldugu gibi gösterirmisin ?
    Valla konusmalarımla anlarlar nasıl biri oldugumu. Kimseden birsey saklamam yabancılık cekmem dogalımdır yapmacık davranmam.

16-) Biraz da Aşktan bahsetsek. Var mı şanslı biri ?
    Var (= onu cok seviyorum iyiki hayatımda..

17-) Teknoloji ile aran nasıl? İlgilenir misin? Teknoloji aletlerini ilk piyasaya geldiği zaman alan kişilerden misiniz?
    Gelir gelmez alamam o kadar zengin değilim :D. Ama yakından takip ederim.

1:cool: Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir?
    Kalem , kagıt , çikolata :D

19-) Tv ile aran nasıl? Hangi dizileri izliyorsun ve hangi dizileri izlerdin.(Biten diziler)? Beğenmediğin diziler var mı?
    Kavak yellerini cok severim .. es-es diye bir dizi basladı oda cok güzel..
    Avrupa yakası vardı bitti malesef ):

20-) Son olarak Etutodasi.biz'in değerli üyelerine buradan vermek istediğin bir mesaj var mı?
    Sizden tek istegim saygımızı bozmayalım lütfen.Bizdeki asil kan ecdadımızdan geliyor yakısmıyor bize yakısıksız cümleler..ve
    iyiki var bu site (=

Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2009
    SevdaLiM ve 2αн!_∂3 bunu beğendi.
  2. `☆мiśśiśєℓℓά☆`

`☆мiśśiśєℓℓά☆` Özel Üye Özel Üye

12 Eylül 2008
    Çok Güzel Olmuş Cerencim Zaten Sendende Bunu Bekliyorduk Tebrikler Hemşom :)