7 Ocak ==> BLack35anqeL ( Kübra ) İLe Röportajımız

Konu 'Röportaj' bölümünde S. Moderatör Uğur tarafından paylaşıldı.

1. S. Moderatör Uğur

S. Moderatör Uğur Özel Üye Özel Üye

4 Şubat 2008

Yeni Yılın İlk Röportajına Yeni Modlarımızdan Kübra İle Baslıyoruz :)

RÖPORTAJ SORULARI

01-) Etutodasi.biz ile ne zaman tanıştın ve hayalinizdeki Etutodasindan bize bahsedermisin?

02-) Sizce kurallar doğrultusunda Etutodasinda yani paylaşım platformumuzda bulunmanın amacı nedir ?

03-) Eğer burada yetkili bir kişi olsaydınız forumun gelişmesi için ne gibi katkılarda bulunabilirdiniz veya yetkiliyseniz şuan amacınız veya planlarınız neler ?

04-) Sizce üyeler arasında iletişim , üyelerin yardımlaşması neye ve hangi koşullara bağlıdır ?

05-) Etutodasi.biz'de yaşadığın unutamadığın bir anın var mı? Varsa anlatır mısın?

06-) Bir forum için Türkçe'yi doğru kullanmak , kurallarına ve ilkelerine bağlı kalması sizce neyi getirir ?

07-) Kendinizden 2 paragraflık bir metin ile bahsederek hayatınızda etkilendiğiniz olaylardan birkaçınız yazınız.

0:cool: Sizce hayatta tutunabilmek için ne gibi koşullar gerekir ?

09-) Okul derslerinizde başarılı olmak için izlediğiniz yolu ve etutodasinin sizlere ne gibi desteklerde bulunduğunuzu yazınız.

10-) İnternete hangi sıklıklarla girersiniz ve internette dolaştığınız süreçte neler yaparsınız ?

11-) Nickinin bir anlamı var mı? Neden bu nicki seçtin?

12-) Keske zamaninda degerini bilseydim dediginiz seyler var mi ? Ya da hayatinizda keskelere yer var mi?

13-) Etutodasi.biz yöneticiliğini yaptığın bölümlerde ara sıra tansiyonun yükseldiği anlar olur mu? Bu gibi durumlarda soğukkanlılığını korur musun?

14-) Etutodasinda sizin için faydası olabilecek yetkili veya yetkisiz 3 kişiyi nedenleriyle birlikte yazınız.

15-) İnsanlara karsı kendini nasıl ifade edersin ? Kendini tutarmısın yoksa bütün duygularını oldugu gibi gösterirmisin ?

16-) Biraz da Aşktan bahsetsek. Var mı şanslı biri ?

17-) Teknoloji ile aran nasıl? İlgilenir misin? Teknoloji aletlerini ilk piyasaya geldiği zaman alan kişilerden misiniz?

1:cool: Issız bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey nedir?

19-) Tv ile aran nasıl? Hangi dizileri izliyorsun ve hangi dizileri izlerdin.(Biten diziler)? Beğenmediğin diziler var mı?

20-) Son olarak Etutodasi.biz'in değerli üyelerine buradan vermek istediğin bir mesaj var mı?

1.3 ay oldu :)
    Bol paylaşımlar yapmak ve yerinde ve zamanında eğlencenmektir.
    2.Önemli olan şey sevgi ve saygıyla arkadaşlarımızın ödevlerinde elimizden geldiği kadar yardım etmek :)
    3.Türkçemizi düzgün kullanmak !
    4.En önemlisi sevgi ve saygı.
    5.Şuana kadar olmadı maalesef :)
    6.Gelişmesini..
    7.16 Ağustos 97 doğumluyum.Neşe doluyum,aynı zamanda duygusalım.8.sınıfta okuyorum.En sevdiğim ders Türkçe'dir.İngilizce dersinden nefret ediyorum desem yalan olmaz,bu da İngilizce öğretmenimizden kaynaklanıyor.
    Sevdiklerimle mutlu bir hayat geçiriyorum.
    8.Gelecek yılların daha iyi olabileceğini düşünmek.
    9.Tekrar yapmak ve formülleri ezberlmek.
    Etütodası yapamadığım ödevlerde yardımcı oluyor,bu da beni sevindiriyor.
    10.Sık girerim.Ödevimin sık olduğu zaman Etütodasındayım boş zamanlarda tabi ki Facebook .d
    11.Seviyorum,bir nedeni yok :)
    12.Olmadı ve olmayacakta.
    13.İster istemez oluyor tabi.Sinirlenmemek elde değil.
    14.Buhar,Sevgi,Ferihan,Gizem :Çok samimiler :)
    15.Güleryüzümle ifade ederim.Gerektiği zamanlarda da duygularımı tutarım.
    16.Evet, var :) <3
    17.İyidir,ama çok ilgilenmiyorum.Beğendiklerim oluyor tabi ama almıyorum Pc ve Tv bana yetiyor. :)
    18.En iyi dostum,'O',mp3 .d
    19.Tv ile aram iyidir.Kavak Yelleri,Öyle Bir Geçer Zaman Ki,Yahşi Cazibe izlerim.
    Melekler Korusun'u çok severdim. :/
    20.Türkçemizi düzgün kullanalım.
    Hiçbir zaman sevgi ve saygıda kusur etmeyin.İyi forumlar :)

Bi Daha ki Röportajımızda Görüsmek Üzere .. Kendinize Cici Bakın :)
    bLack35anqeL bunu beğendi.
  2. Rüzgar

Rüzgar Moderatör Yönetici Moderatör

31 Ekim 2008
    Adaşım varmış da haberim yokmuş.. :)
    kısa, öz ve güzel olmuş :)
  3. etutcu_kız

etutcu_kız Üye

10 Ekim 2009
    Evet güzel olmuş :)
    Benim röportaj yapmam için ne gerekiyor ?
  4. bLack35anqeL

bLack35anqeL Üye

4 Ekim 2010
    Teşekkür ederim ikinize de (:)