8.Sınıf İngilizce 10.ünite soruları

Konu 'İngilizce Konu Testleri' bölümünde Cixx tarafından paylaşıldı.

  1. Cixx

    Cixx Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.026
    Beğenileri:
    314
    Ödül Puanları:
    0


    1. The weather is -------------cold----------- I don’t want to go out.

    A) so/ that
    B) such / that
    C) too / that
    D) very / that

    2. The house is------------beatiful--------------- I want to live in it forever.

    A) such / that
    B) in front / of
    C) so / that
    D) very / that

    3. The student is --------------- careful girl ------------ she answers all the questıons.

    A) such / that
    B) very / that
    C) so / that
    D) in front /of

    4. Jane is ---------------successful --------------all her teachers admire her.

    A) so / that
    B) such / that
    C) very / that
    D) very / of

    5. The film is boring . I can’t watch it.

    A) The film is such boring that I can’ t watch it.
    B) The film is so boring that I can’t watch it.
    C) The film is very boring that I can’t watch it.
    D) The film is too boring that I can’t watch it.

    6. .”PROGRESS” kelimesinin anlamı aşağıdaki hangi şeçenekte verilmiştir.

    A) development
    B) importance
    C) fundamental
    D) effect

    7. ”SCHOLARSHIP” kelimesinin eş anlamını bulunuz.

    A) adviser’s room
    B) money given to a student
    C) improvement
    D) counselor

    8. ”Cinderella is ----------a clever girl --------- she will make the right decision.

    A) such/ that
    B) so /that
    C) very / that
    D) too / that

    9. She is ---------------- beautiful --------- Steven falls in love with her.

    A) much / that
    B) more /that
    C) so / that
    D) such / that

    10. My uncle is so--------------- that he can’t go to his work.

    A) ugly
    B) handsome
    C) healhty
    D) ill


    1. a
    2. c
    3. a
    4. a
    5. b
    6. a
    7. b
    8. a
    9. c
    10. d
    ceren_oz', yilokilo ve Aşık_Kızz bunu beğendi.
  2. mısse

    mısse Üye

    Katılım:
    6 Kasım 2010
    Mesajlar:
    31
    Beğenileri:
    39
    Ödül Puanları:
    0
    soru değil cevap gerekkkkk
    Özqü bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş