8.Sınıf İngilizce 11.ünite soruları

Konu 'İngilizce Konu Testleri' bölümünde Cixx tarafından paylaşıldı.

  1. Cixx

    Cixx Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.026
    Beğenileri:
    314
    Ödül Puanları:
    0

    1. A:__________________________ ?B:No,thanks.I don't want to drink tea.

    A) Where do you want to go?
    B) What do you eat?
    C) Do you want to drink tea?
    D) Do you like tea?

    2. A: Where do you want ________ today?B:I want to go to the cinema.

    A) go
    B) going
    C) goes
    D) to go

    3. A: ___________________________ ?B:I want to go to college and study neuroscience.

    A) What do you want to do about your life?
    B) What do you do?
    C) When do you study neuroscience?
    D) When do you go to college?

    4. Would you like ____________ ?

    A) milk
    B) to milk
    C) drink milk
    D) drinking milk

    5. 'ambition' probably means

    A) to let down
    B) wish ,want ,desire
    C) trusting
    D) not secret

    6. One group of teenagers , __________ 48% want to run their own business.

    A) nearly half
    B) respect
    C) secure
    D) confidence

    7. Walt Disney was a / an ____________ .

    A) engineer
    B) teacher
    C) doctor
    D) dreamer

    8. A:_______________ would you like to visit tomorrow?B:I'd like to visit Topkapı Palace and the Blue Mosque.

    A) What
    B) When
    C) Where
    D) How

    9. They would __________ to have a good education.

    A) like
    B) want
    C) hate
    D) agree

    10. Aydan ___________ to be a teacher in the future.

    A) want
    B) wants
    C) wanted
    D) to want

    1. c
    2. d
    3. a
    4. a
    5. b
    6. a
    7. d
    8. c
    9. a
    10. b
    yilokilo bunu beğendi.
  2. -dilan-

    -dilan- Üye

    Katılım:
    2 Mart 2010
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    29
    Ödül Puanları:
    0
    teşekür ederim ama bu yazdığın sorular hangi sayfada?
  3. kül kedisi

    kül kedisi Üye

    Katılım:
    9 Şubat 2010
    Mesajlar:
    60
    Beğenileri:
    80
    Ödül Puanları:
    0
    bunlar hangi kitapta var ***a
  4. memet02

    memet02 Üye

    Katılım:
    2 Aralık 2010
    Mesajlar:
    6
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    0
    *** beninlütfen!!!!!!!!!!

    11.etünite soruları:)
    1. A:__________________________ ?B:No,thanks.I don't want to drink tea.

    A) Where do you want to go?
    B) What do you eat?
    C) Do you want to drink tea?
    D) Do you like tea?

    2. A: Where do you want ________ today?B:I want to go to the cinema.

    A) go
    B) going
    C) goes
    D) to go

    3. A: ___________________________ ?B:I want to go to college and study neuroscience.

    A) What do you want to do about your life?
    B) What do you do?
    C) When do you study neuroscience?
    D) When do you go to college?

    4. Would you like ____________ ?

    A) milk
    B) to milk
    C) drink milk
    D) drinking milk

    5. 'ambition' probably means

    A) to let down
    B) wish ,want ,desire
    C) trusting
    D) not secret

    6. One group of teenagers , __________ 48% want to run their own business.

    A) nearly half
    B) respect
    C) secure
    D) confidence

    7. Walt Disney was a / an ____________ .

    A) engineer
    B) teacher
    C) doctor
    D) dreamer

    8. A:_______________ would you like to visit tomorrow?B:I'd like to visit Topkapı Palace and the Blue Mosque.

    A) What
    B) When
    C) Where
    D) How

    9. They would __________ to have a good education.

    A) like
    B) want
    C) hate
    D) agree

    10. Aydan ___________ to be a teacher in the future.

    A) want
    B) wants
    C) wanted
    D) to want

    1. c
    2. d
    3. a
    4. a
    5. b
    6. a
    7. d
    8. c
    9. a
    10. b
  5. `Crescent~

    `Crescent~ Üye

    Katılım:
    8 Mart 2010
    Mesajlar:
    599
    Beğenileri:
    661
    Ödül Puanları:
    94
    Yer:
    Ankara
    Bu bu bölüm 8.sınıflar için ayrılmış bir bölüm değil ki ..
    Yetkililer konuyu siler mi uygunsa ?

Sayfayı Paylaş