8.Sınıf İngilizce 13.ünite soruları

Konu 'İngilizce Konu Testleri' bölümünde Cixx tarafından paylaşıldı.

  1. Cixx

    Cixx Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.023
    Beğenileri:
    314
    Ödül Puanları:
    0

    1. If you have difficulty in learning a language,you should try different _________________of good language learners.

    A) problems
    B) guesses
    C) strategies
    D) titles

    2. In Turkey students are afraid of speaking target language _________ they can’t improve their English.

    A) because
    B) so
    C) but
    D) and

    3. Language learners should be _________ to imrove their English .They shouln’t be afraid of making mistakes.

    A) brave
    B) perfect
    C) stressed
    D) better

    4. Language learning means improving the speakers’ four _____________.These are listening, speaking, reading and writing.

    A) opportunities
    B) strategies
    C) patterns
    D) skills

    5. In my _____________ ,English is ea***r than Turkish.

    A) opinion
    B) advice
    C) feel
    D) believe

    6. Learning vocabulary is the ___________ key to be succsessful in a target language.

    A) most important
    B) important
    C) more important
    D) unimportant

    7. Watching TV and listening to music in target language _____________ your language learning

    A) tells
    B) improves
    C) brings
    D) does

    8. I’m not good at communicating with ____________speakers so I should practise my English.

    A) punctual
    B) stingy
    C) honest
    D) native

    9. Students should try to _________ the meanings of the new words before looking up the dictionary.

    A) guess
    B) read
    C) write
    D) know

    10. Students ____________ some mistakes when they are using the target language.

    A) do
    B) make
    C) makes
    D) does

    1. c
    2. b
    3. a
    4. d
    5. a
    6. a
    7. b
    8. d
    9. a
    10. b

Sayfayı Paylaş