8.Sınıf İngilizce 15.ünite soruları

Konu 'İngilizce 8. Sınıf' bölümünde Cixx tarafından paylaşıldı.

  1. Cixx

    Cixx Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.023
    Beğenileri:
    314
    Ödül Puanları:
    0

    1. 'In case of emergency.................................''

    A) you must take an aspirin.
    B) walk fast.
    C) call me back soon.
    D) call 112.

    2. '............................ you freeze water .it will turn to ice.''

    A) If
    B) When
    C) Such that
    D) In case

    3. 'Julie is so sympathetic.''
    tanımına uygun düşmeyen davranış aşağıdakilerden hangisidir.

    A) Julie is always rude to everybody.
    B) When Julie sees a blind person on the street . she ****s him to cross the road.
    C) Julie always shows her sympathy to her friends.
    D) Julie always understands my feelings

    4. 'Why is his father angry at Tom ? ''

    A) Because he always does his homework.
    B) Because he comes late home.
    C) Because he looks after his brother.
    D) Because he loves his family.

    5. Aşağıdaki kelimelerden hangisi yapı bakımından diğerlerinden farklıdır.

    A) ****ful
    B) Respectful
    C) Disagreement
    D) Sympathetic

    6. Yanlış eşlenmiş olan seçeneği bulunuz.

    A) look after ------ to take care of someone
    B) a wide range ----- a variety of different things
    C) ensure ------ paying no money
    D) competitive ----- willing to oppose

    7. 'What kind of holiday activities do you like doing on holiday ? ''
    sorusuna en doğru yanıt hangi seçenektir ?

    A) I like writing.
    B) I loves sleeping.
    C) I don't like reading.
    D) I like swimming.

    8. 'If you want to go to university. what should you do ? ''

    sorusuna en uygun yanıt hangisidir.

    A) I should get up late.
    B) I should study hard.
    C) I shouldn't study hard.
    D) I should listen to music.

    9. Which one expresses disagreement. ( Hangisi karşı fikirde olduğunu anlatır.)

    A) I'm afraid .I don't agree with you.
    B) Absolutely !
    C) I'm sure that you are right.
    D) What a shame !

    10. My mother prefers ................... meal to ................... to house.
    Boşluğa uygun gelen doğru seçeneği seçiniz.

    A) cook --- clean
    B) cooks --- cleans
    C) cooking -- cleaning
    D) cleaning -- cooking

    1. d
    2. a
    3. a
    4. b
    5. c
    6. c
    7. d
    8. b
    9. a
    10. c
  2. BiLGi_KuRDu

    BiLGi_KuRDu Üye

    Katılım:
    29 Aralık 2009
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    0
    teşekkürler

Sayfayı Paylaş