8.Sınıf İngilizce 9.ünite soruları

Konu 'İngilizce Konu Testleri' bölümünde Cixx tarafından paylaşıldı.

  1. Cixx

    Cixx Üye

    Katılım:
    16 Kasım 2009
    Mesajlar:
    1.023
    Beğenileri:
    314
    Ödül Puanları:
    0

    1. How ______ have you studied Maths?

    A) tall
    B) far
    C) long
    D) many

    2. I have lived in Bodrum ______I was born.

    A) for
    B) before
    C) from
    D) since

    3. They have argued ______ two hours.

    A) already
    B) just
    C) yet
    D) for

    4. What is a philosopher interested ______?

    A) at
    B) in
    C) on
    D) by

    5. I haven't seen her for a long ______.

    A) time
    B) year
    C) minute
    D) hour

    6. She ______ driven the car for me.

    A) have
    B) is
    C) has
    D) did

    7. We have studied English since ______.

    A) three days
    B) we came home
    C) six weeks
    D) two hours

    8. I haven't met with him ______ year.

    A) last
    B) next
    C) this
    D) since

    9. Sam and Julie have been ______ Antalya for two weeks.

    A) at
    B) on
    C) by
    D) in

    10. The bus has ______ gone.

    A) yet
    B) just
    C) since
    D) for


    1. c
    2. d
    3. d
    4. b
    5. a
    6. c
    7. b
    8. c
    9. d
    10. b
    Aşık_Kızz bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş