AK Parti Siirt Milletvekili Ören."Siirt'te Eğitim Alanındaki Yatırımlar İçin Bu Yıl 10 Milyon Lira.

Konu 'Milli Eğitim Bakanlığı' bölümünde Moderatör Barış tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Barış

Moderatör Barış Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

7 Eylül 2011

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt'te eğitim alanındaki yatırımlar için bu yıl 10 milyon lira ödenek ayrıldığını söyledi.

Ören, yaptığı açıklamada, bu ödeneğin yanı sıra 3 lise binasının yapımının da Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu yıl ki eğitim progr***** alınmasını sağladıklarını belirtti.

Eğitime büyük önem verdiklerini ifade eden Ören, şöyle dedi:

"Siirt'in gelişmesi ve kalkınması, hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesi için gerekli girişimlerde bulunmayı sürdürüyoruz. Tüm alanlarda olduğu gibi eğitim alanındaki bu girişimlerimiz sonucu 3 yeni okul yapımının bakanlığın 2013 yılı yatırım progr***** alınmasını ve Siirt'e eğitim alanında kullanılmak üzere 10 milyon lira ödeneğin tahsis edilmesini sağladık. Bu kapsamda kent merkezinde 16 derslikli Turizm ve Otelcilik Lisesi, Şirvan ilçesinde 16 derslikli Şirvan Anadolu Lisesi ve Gökçebağ beldesinde de 16 derslikli Çok Programlı Lise'nin yapımı bakanlığın bu yılki yatırım progr***** alındı" diye konuştu.

Alıntı