Aktif Eğitimciler, Sandık Başına Gitti

Konu 'Milli Eğitim Bakanlığı' bölümünde Moderatör Barış tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Barış

Moderatör Barış Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

7 Eylül 2011

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Bursa Şubesi başkanını seçiyor. Bursa İrfan Eğitimciler Derneği binasında gerçekleştirilen 1. AKTİFSEN Bursa Şube Olağan Genel Kurulu'na sendika üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Seçimlere Ali Rıza Çelebi tek liste olarak giriyor. AKTİFSEN Bursa Şube Başkanı Ali Rıza Çelebi, sendikanın eğitim ve eğitim çalışanlarının birikmiş sorunlarına kendi yöntemleriyle ve bilimsel çözümler konusunda mütevazi katkılar sunmak üzere 1 Mart 2012'de resmen kurulduğunu ve geçtiğimiz haziran ayından itibaren üye kabulüne başladıklarını söyledi.

Bursa'da bin 200 üyelerinin bulunduğunu anlatan Çelebi, "Bütün eğitim çalışanlarının takipçisi olduğu lider, bağımsız, bütünleştirici, ilkeli, güvenilir, sorun çözen, etkili ve yetkili sendikası olmak için çalışıyoruz. Eğitimler, kültürel faaliyetler, seminerler ve çalıştaylar düzenleyerek Milli Eğitim Bakanlığı ve yükseköğretim personelinin mesleki ve akademik gelişimlerini sağlamayı da amaçlıyoruz. Değerler eğitimini benimseyen, geleceğe ışık tutan çözüm önerileri sunarak bütün eğitim ve öğretim paydaşlarının sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve özlük haklarını koruyarak ve savunarak eğitim çalışanlarının sosyal statülerini ve toplumsal saygınlığını artırmayı hedefliyoruz." dedi.

Alıntı
    Murat AKSOY bunu beğendi.