Alice harikalar diyarında filmi 2010

Konu 'Kitaplar, Yazarlar, Entellektüel' bölümünde babygirl->seda tarafından paylaşıldı.

1. babygirl->seda

babygirl->seda Üye

1 Mart 2009

Bizi bizden alan, hayal gücümüzü fantastik dünyalarla süslemeyi başaran “Alice Harikalar Diyarı’nda” çizgi filminin sineması 2010 yılında beyaz perdede yerini alacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise süpriz bir isim olan Johnny Depp’de bulunuyor.

Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...

Yapım: 2010 ~ ABD

Tür: Fantastik, Macera, Aile, Çocuk, Gençlik

Oyuncular: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman

Yönetmen: Tim Burton

Gösterim Tarihi: 05 Mart 2010 (Türkiye)

Konusu: Linda Woolverton’ın çocuk romanından uyarlanan yapım 17 yaşındaki Alice’in sosyeteye tanıtım partisinde beyaz bir tavşanı takip ederek kendini harikalar diyarında bulmasıyla başlıyor. Aslında 10 sene öncesinde de ziyaret ettiği yeri ikinci ziyaretinde hatırlamıyor bile.

Harikalar Diyarı’nda Alice’i karşılayanlar arasında Mad Hatter karakterini canlandıran Johnny Depp de mevcut. Bu yapımda Johnny Depp ve Tim Burton yedinci kez bir araya geliyorlar. Yine Tim Burton’ın ayrılmaz oyuncu ekibinden, aynı zamanda eşi olan Helena Bonham Carter’da Kırmızı Kraliçeyi canlandırıyor. Sürpriz olarak ise oyuncu kadrosunda 2009 Oscar ödül töreninde En iyi Kadın Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen Anna Hataway de mevcut.
  2. babygirl->seda

babygirl->seda Üye