anlamı olmayan hayatımın çevirisi

Konu 'İngilizce 10. Sınıf' bölümünde cecen ferhat tarafından paylaşıldı.

1. cecen ferhat

cecen ferhat Üye

5 Ekim 2010

arkadaşlar çeviren çevirmeyen herkese tşkler;)

Sabah 09.00'da kalktım elimi yüzümü yıkadım.10.00'a kadar dünden kalan derslerimi tekrarını ve bugün göreceğim derslere çalıştım.10.00'da dersten kalkıp kahvaltımı yaptım.11.00' de kahvaltıdan kalkıp okul kıyafetlerimi giyindim ve odama gidip çantamı hazırladım. Sonra banyoya gidip dişlerimi fırçaladım ve ayakkabılarımı silip 11.30'da evden çıktım. Yolda arkadaşlarımla buluşup okula gittim. Okulda okul bahçesinde sıra olduktan sonra 12.15'de içeri girdim. Ardından 12.20'de derse girdim.6 ders işledikten sonra 16.55'de çıktım. Ardından eve doğru yol aldım. Eve 17.20'de geldim. İçeri girdikten sonra 18.20'ye kadar uyudum.18.20'de kalkıp ders tekrarımı yaptım ve 19.00'da akşam yemeğimi yedim.19.45'de odama gittim ve ödevlerimi yaptım.23.30'da derslerimi bitirdim.23.00'a kadar TV izledim.23.30'a kadar kitap okudum ve yorucu bir günün ardından yattım.:cry::cold: arkadaşlar ödev 3 gün içerisinde iisteniyor duyarlılığınız için tşkler.
  2. Gamze**

Gamze** Forumdan Uzaklaştırıldı

25 Mart 2010
    The morning at 09.00 I got my hand, I washed my face.At 10.00 yesterday, up to a repetition of the lessons and classes today, I tried to see you.At 10.00 in the class got up and made breakfast .11.00 in the breakfast got up and dressed in school clothes and went to my room, I prepared my bag.Then go to the bathroom, brush my teeth and wipe my shoes at 11.30 I went home.On the way to meet my friends and I went to school.12.15 In the school yard after school at stood outside.Then, 12.20 'I entered the course.16:55 6 lessons after processing at went.Then I got home the right way.17:20 house at came.18:20 Once inside until I fell asleep.18:20 'in the course again and did get up at 19.00 I ate my dinner.19:45 'also went to my room and did homework.23:30 'I finished my lessons in.23:00 Until I watched TV.23:30 Until I read the book and went to bed after a tiring day.

~~~~~~~~~~~~~~~

İnternetten yaptım doğruluğundan emin değilim :eek:

Yapabildiğim kadarıyla yaptım :)