Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri

Konu 'Milli Eğitim Bakanlığı' bölümünde Moderatör Barış tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Barış

Moderatör Barış Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

7 Eylül 2011

AKDENİZ Üniversitesi bünyesinde kurulan Avrupa- Akdeniz Gençlik Merkezi'nin faaliyetlerine ilişkin stratejilerin belirlenmesi amacıyla Adrasan'da bulunan Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi'nde 'III. Danışma Kurulu Toplantısı' gerçekleştirildi. Toplantıya AÜ Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Avrupa Delegasyonu, Avrupa Komisyonu ve Fransa Milli Eğitim Bakanlığı (INJEP), Avrupa Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Ulusal Ajans yetkilileri katıldı. Toplantıda, AÜ, Salto Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi ve Türk Ulusal Ajansı ortaklığında 6-10 Aralık 2013 tarihlerinde Avrupa Akdeniz Gençlik Programı Eğitmen Seminerinin Avrupa ve Akdeniz ülkelerinden 100 eğitmen vegençlik programları çalışanının katılımıyla Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirileceği açıklandı. Avrupa Akdeniz Gençlik Merkezi'nin kurumsal kimlik kazanması, tanınırlığı ve gelişimi için büyük önem taşıyan toplantının, gençlik çalışmaları alanında yeni yaklaşımlarınve ulusal/uluslararası işbirliklerinin güçlenmesine katkı sağladığına vurgu yapıldı. - Son Dakika