döne dolaşa okunan her şiir mermer gibi batıyor defnettiğim yüzüne. avuntuların için taşındım. şimdi s ö y l e ! yalnız çocukluğum mu dargın. # Aşk dedim attım içime.. [ Sonrası kalbini meşgul etmeyecek kadar basit..] Kısαcαsı `Zαmαnα mαhkum/muş insαn. . `~ Zαmαn'α. . # Büyümüşüm hiç hesapta yokken Zaman bitmiş süre dolmuş ... Ve ben seni "HİÇ" görmeden .. Kaybetmişim ! .. UyKu ..... Sessizliğimi Dinliyorum.. Sesssizliğim Bile Bana İsyankar... Dilim Lal .... Etragımda ki Aciz İnsalar Nefesinizi,Gölgenizi Uzak Tutun Benden... Ben Değerliyim siz Gibi Acizler'den... Ne Desem Seni Geriye Getirmez Ne Desem Acımı Yok Edemez... Kurtar beni... Kutsar gibi... Niyetinden vazgeçer gibi.. Kelebek ömrüne yas tutar gibi... Gözlerimde sen arar gibi Kurtar beni ! Don't stop the music` (tek-el)'inLe Tut elimi.. (aL-koL) 'Larına sar beni.. n(efes) 'ine muhtacım...! Gözlerim Dolu Dolu Oluyor Bilinmez Niye... Ağlamak Güzeldir... Süzülürken Yaşlar Gözünden... Bugün Anladım Beni Sevmediğini Sadece Tanıdık,Sana Yakın Biriyim... Göηül ιηfιlαк нαlιηdє şιмdι αуяılıк Fıятıηαѕı вσğαzıмα кαçαη… Katil Benim `... arkadan vurur yalnızLık.. İliklerime Kadar Hissettim Soğukluğunu... Bu Aşk Beni Yorar... Yıkılmadı dağ… Çatlamadı toprak… Yarılmadı deniz… Dünya aynı dünya... Eylül de geçer sessiz… Ömür de geçiyor sensiz...