Arkadaşlar yapabilecek olan varmı acaba?

Konu 'İngilizce 12. Sınıf Yazılı Soruları' bölümünde mukooo tarafından paylaşıldı.

  1. mukooo

    mukooo Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2008
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1

    yardım ederseniz çok sevinirim

    1)Why...............you looking at Jason?
    A)İs B)was C) did D)are

    2)My parents............me a gift tomorrow.
    A)gave B)has given C)will give D)would give

    3)They have lived in Manchester..........five years
    A)since B)for C)of D)in

    4)I...........go to the dentist tomorrow,so I...........go to school.
    A)don't/will B)won't/will C)don't/won't D)will/will

    5)A:............made your bed yesterday
    B:My mother did
    A)How B)when C)who D)what

    6)A:What............in your spare time?
    B: I often go to park
    A)do you do B) are you doing C)are you do D) have you done

    7)What did Sema..........yesterday?
    A)eat B)ate C)eaten D)eating

    8)Who.........the safe
    A)did open B)opened C)had open D)was opened

    9)A:Where's............supermarket?
    B: It's opposite of the book store.
    A) near B)nearer C) the nearer D) the nearest

    10)A:...........Did you finish your homework yesterday?
    B:At about 12 p.m.
    A)how B)when C) who D)what

    11)She………at the Wimbledon Tournament yet.
    A)hasn’t won B) wasn’t won C) didn’t win D)won’t win

    12)A:What does your mother do on Sunday?
    A:……….
    A)she is cooking B)she cooks C)she has cooked D)she will cook

    13)How…………...water do you drink every day?
    A)a lot of B)much C) many D)little

    14)……………writing a letter at 4o’clock yesterday?
    A)Was they B)were she C) was he D) did she

    15)A:What are you doing today?
    B:I…………..into town
    A)will going B)am going C)won’t g oto D)can’t go

    16)They have lived here ………..five years.
    A)since B)for C)at D)in

    17)We went to Çeşme and we …………………..at a hotel.
    A)lived B)swam C)styed D)looked

    18)He…….his leg in an accident lest winter..
    A)broke B)has broken C)was breaking D)will break

    19)………….the musicians …………a concert yesterday?
    A)Do/give B)did/gave C)did/give D)have/given

    20)Where did they………..?
    A)gone B)go C)going D)went
  2. Labessa

    Labessa Üye

    Katılım:
    28 Nisan 2010
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    1-c / 2-c / 3-c / 4-b? / 5-c / 6-a / 7-a? / 8-a / 9-a / 10-b
    11-a / 12-b / 13-b / 14-c / 15-b / 16-b / 17-a / 18-a? / 19-b / 20-b

    en azından yazılıda olsam böyle yapardım :)
  3. muro1038

    muro1038 Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    232
    Beğenileri:
    229
    Ödül Puanları:
    44
    1.d
    2.c
    3.b
    4.b
    5.c
    6.a
    7.b
    8.b
    9.d
    10.b
    11.a
    12.c
    13.b
    14.c
    15.b
    16.b
    17.c
    18.a
    19.b
    20.d

Sayfayı Paylaş