merhaba arkadaşlar ben etütten ayrılıyorum artık ...bu zamana kadar güzel dakikalar gecirdim cogunuzu tanıdım, tanıdıgımada cok sevindim, samimi içten insanlarsınız...bazılarınızla sorunlar yaşadım biliyorum özelliklede nisa ile ama böyle gitmek olmaz diye düşündüm... -nisa belki cevap vermiyeceksin ama söyleyeyim birbirimizi kırdık kusura bakma böyle gitmek istemedim... ve diğer arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepiniz cok iyisiniz umarım hayatta istediginz yerlere gelirsiniz herşey gönlünüzce olsun... bu siteden derslerimle ilgili cok yarar gördüm teşekkürler sitede emeği gecen herkese cok teşekkürler gitmek en iyisiydi sizleri cok özlüyeceğim...hoşcakalın dostlar kendinize cok cok iyi bakın ...
Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN... neden gidiyorsun ki canımGenişletmek için tıkla...
Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN... Bu kaçıncı ya.. Arkadaşım sebep nedir?Genişletmek için tıkla...
Gitmeniz için konu açmanıza gerek yok, forum çıkış butonuna basmanız yeterli olacaktır bir daha girmezsiniz olur biter.Girmeyenlerin forum için konu açtığını sayarsak başa çıkamayız.Lütfen bu tip şeylerle forumu meşgul etmeyelim.