Basit Cümleler Testi

Konu 'Almanca Konu Testleri' bölümünde muro1038 tarafından paylaşıldı.

  1. muro1038

    muro1038 Üye

    Katılım:
    7 Kasım 2008
    Mesajlar:
    232
    Beğenileri:
    229
    Ödül Puanları:
    44

    KONU TESTİ -1-

    1. was ist das?

    A. adınız ne?
    B. bu nedir?
    C. o kim?
    D. hangisi?

    2. ....... das ein Pferd?
    A. sind
    B. bist
    C. ist
    D. Ja

    3. Muharrem ......... Student.
    A. bist
    B. bin
    C. ist
    D. seid

    4. du ......... Lehrer.
    A. bin
    B. ist
    C. sind
    D. bist

    5. ........ wir Kinder?
    A. sind
    B. seid
    C. bist
    D. ist

    6. was ist das?
    A. Nein, das ist keine Katze
    B. ich bin student
    C. Ja, ich bin student
    D. das ist eine Katze

    7. das ist eine .......... .
    A. Mann
    B. Kleid
    C. Kind
    D. Katze

    8. das ist ein ........ .
    A. Buch
    B. Universitat
    C. Kinder
    D. Frau

    9. Der Stuhl ........ neu.
    A. sind
    B. bin
    C. ist
    D. bist

    10. Das Kleid ist ........... gross.
    A. keine
    B. nicht
    C. Ja
    D. ein

    Richtige Antworken (Cevap Anahtarı):
    1: B 2: C 3: C 4: D 5: A 6: D 7: D 8: A 9: C 10: B


    KONU TESTİ -2-

    1. das ............... Buch.
    A. ist ein
    B. sind
    C. bin
    D. ich

    2. das ............... Tisch.
    A. seid
    B. die
    C. ist ein
    D. Ja

    3. das .............. Bilder.
    A. sind
    B. ihr
    C. ist ein
    D. der

    4. .......... das Radios?

    A. was
    B. sind
    C. Ja
    D. ist

    5. Ja, das sind ............ .

    A. Buch
    B. ein Buch
    C. Bilder
    D. Kind

    6. Nein, das ist ........... Auto.
    A. sind
    B. eine
    C. keine
    D. kein

    7. Ja, das sind ........... .
    A. ein Bild
    B. Kind
    C. ein Kinder
    D. Kinder

    8. ich .......... Student.
    A. seid
    B. du
    C. ist
    D. bin

    9. ......... du Student?
    A. ist
    B. bist
    C. seid
    D. sein

    10. wir .......... Kellner.
    A. sind
    B. ist
    C. seid
    D. lernen

    Antworten (Cevaplar):
    1: A 2: C 3: A 4: B 5: C 6: D 7
    : D 8: D 9: B 10: A
    !!emine!! bunu beğendi.
  2. çalışancocuk

    çalışancocuk Üye

    Katılım:
    28 Mart 2010
    Mesajlar:
    5
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    konu testi 1de 3.soruda muharrem ...... student olacağına muharrem ..... schüler olacak
    konu testi 2de 8. ve 9. soruda student yerine schüler olacak

Sayfayı Paylaş