Bilgilerim neden bir uygulamada gözüküyor?

Konu 'Msn Messenger - Facebook - Twitter' bölümünde Moderatör Gül tarafından paylaşıldı.

  1. Moderatör Gül

    Moderatör Gül Özel Üye Özel Üye

    Katılım:
    3 Kasım 2009
    Mesajlar:
    2.216
    Beğenileri:
    973
    Ödül Puanları:
    0

    Uygulamalar, genellikle ancak siz ve arkadaşlarınızın eklediği bilgilerle etkileşime girdiklerinde kullanışlı olurlar. Örneğin, tüm arkadaşlarınızın doğum günlerini içeren genel bir takvim oluşturmak için bir doğum günü takvimi uygulaması kullanmak istediğinizde, arkadaşlarınızın bilgilerini paylaşmamayı tercih ederseniz, uygulama işinize yaramayacaktır. Ancak, uygulamaların hesabınız için seçtiğiniz gizlilik ayarlarına sözleşme gereği saygı göstermek zorunda olduğunu unutmayın. Bu, bir uygulamayı kullanan kişilerin, Facebook’ta paylaştığınız ve normalde siteyi gezerken göremeyecekleri bilgileri uygulama yoluyla da göremeyecekleri anl***** gelir.​
    Ayrıca arkadaşlarınızın uygulamalarının sizin hakkınızda ne tür bilgilere erişebileceğini Gizlilik Ayarları sayfasının “Uygulamalar ve İnternet Siteleri” kısmından kısıtlayabilirsiniz. Aynı kısımda, Platformu kapatma seçeneği de bulunmaktadır. Platformu kapatırsanız, tüm uygulamalar ve harici internet siteleri ile bağlantınız kesilecek ve kaydetmiş olduğunuz tüm bilgiler ve ayarlar kalıcı olarak silinecektir. Bu, arkadaşlarınızın artık sizinle buuygulamayı kullanarak etkileşimde bulunamayacağı anl***** gelir.
    Belirli bir uygulamanın bilgilerinize erişmesini önlemek için, bu uygulama aracılığıyla bir istek aldığınızda, uygulamayı doğrudan İstekler sayfasından engelleyebilirsiniz. İsteğin altındaki “Bu Uygulamayı Engelle” bağlantısına tıklamanız yeterlidir.
    Bunun yerine, engellemek istediğiniz uygulamayı Uygulamalar veya Oyunlar panosunda da arayabilirsiniz. Uygulamanın adına tıkladığınızda uygulamanın Profil Sayfasına yönlendirileceksiniz ve burada uygulamanın resminin altında “Uygulamayı Engelle” seçeneğini göreceksiniz.

Sayfayı Paylaş