Aslında forumun başıma yıkılması ve ard arda gelecek sorulardan endişeleniyorum.İnsanların bitmek bilmez ön yargılarından...Arapça kolyemin olması Müslüman olduğum anlamına gelmez...İnanın bana tanıştığım her insan hemen yadırgadı...
Biz Müslümanız...! noel kutlamıyoruz.
Konu 'Dini Bilgiler' bölümünde kitapkurdu tarafından paylaşıldı.
- Konu Durumu:
- Mesaj gönderimine kapalı.
kitapkurdu MEDRESE Gerisi Vesvese. Özel Üye
Aslında forumun başıma yıkılması ve ard arda gelecek sorulardan endişeleniyorum.İnsanların bitmek bilmez ön yargılarından...Arapça kolyemin olması Müslüman olduğum anlamına gelmez...Genişletmek için tıkla...

Ayrıca Arapça kolyenizi falanda görmedim.
konuyu daha fazla uzatmazsanız da sevinirim,sohbete dönmesin.
iyi geceler.
Sohbete çevirmek isteyen yok fikrimi dile getirdim.Bu arada kolye avatarımda....
Ayrıca bu sizin milletinizin kabul ettiği pardon bizden özendiği bir şey.Ve bundan yakınıp hala ilkokullarda ve evlerde kutlanmaya devam edilirse artık benliğinizi tamamen kaybedeceksiniz.Sizin gibi duyarlı insanlar çok az..En kısa zamanda bilinçlendirme olmazsa tamamen yozlaşacak kültürünüz....Yazık...
Edit: TX Dallas doğumluyum.
kitapkurdu MEDRESE Gerisi Vesvese. Özel Üye
Sohbete çevirmek isteyen yok fikrimi dile getirdim.Bu arada kolye avatarımda....
Ayrıca bu sizin milletinizin kabul ettiği pardon bizden özendiği bir şey.Ve bundan yakınıp hala ilkokullarda ve evlerde kutlanmaya devam edilirse artık benliğinizi tamamen kaybedeceksiniz.Sizin gibi duyarlı insanlar çok az..En kısa zamanda bilinçlendirme olmazsa tamamen yozlaşacak kültürünüz....Yazık...
Edit: TX Dallas doğumluyum.Genişletmek için tıkla...