Bu nedir? Şimdi..

Konu 'Sizin Yazınız' bölümünde Moderatör Sümeyye tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Moderatör Sümeyye

Moderatör Sümeyye Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

25 Mayıs 2012

ne garip değil mi hayat? burda tanışırsın..konuşursun..msn de bile ..saatlerce..sonra aşık olursun..o başkasına diye düşünürsün..çok yakın arkadaş olursun..ama bir gün dayanamaz söylersin onu sevdiğini..ve oda bende der..sonra yalanlar,ama doğruyu söylemez..sonra aranız iyi olur..birbirinizi çok seversiniz..sen ona dayanamazsın,kıyamazsın..kavga edersiniz..ama barışırsınız..bir gün onunla artık konuşmak istemediğini söylersin ona..oda peki der..ama mecbursun ona git demeye..ve onu ,arkadaşlığını,sevgisini çok özlersin..sonra eskisi gibi olmak için mesaj beklersin o atmaz..şu an için acır..kendine kızarsın,keşke dersin söylemeseydim de bitmeseydi dersin..ama çok geçtir..o şimdi yoktur..bir daha da olmayacaktır..beklersin onu..buraya yine üyelik yaptırırsın ..ama o yoktur..ne yaparsın şimdi..? Onu özler durursun..çünkü ona çok ihtiyacın vardır..çünkü o senin bir parçandır..ve sen onsuz bir hiç tirsin..hatta hiçbir şeysin..ve onu hep beklemeye devam edersin böyle..hiç durmadan..ve burdan ona Sesleniyorum..seni hep bekleyeceğim..biz imkansızı başardık,bunuda başarabiliriz.... ♥

benim hikayemden bir parça,hatta hayatımdan..aslında oyunlar bölümünden bir yere yazacaktım ama özel bir yazı benim için,ondan burda paylaşmak istedim..
    HaYaT SéRSéRi ve cans_1907 bunu beğendi.
  2. cans_1907

cans_1907 Üye

10 Mayıs 2011
    Çok güzel çok samimi bir şekilde yazmışsın yüreğine sağlık:)İnşallah o kişi duyar sesini:)
    Moderatör Sümeyye bunu beğendi.
  3. Moderatör Sümeyye

Moderatör Sümeyye Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

25 Mayıs 2012
    çook teşekkür ederim canım..:)