Cevapları Bekliyorum!!!

Konu 'İngilizce 10. Sınıf' bölümünde halil063 tarafından paylaşıldı.

  1. halil063

    halil063 Üye

    Katılım:
    16 Şubat 2011
    Mesajlar:
    3
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0

    1._______students are hardworking,but _______ student isn't.

    A)this/that
    B)those/that
    C)that/those
    D)this/theso

    2.________cars are expensive,but________cars aren't.

    A)this/that
    B)these/this
    C)that/those
    D)those/these

    3.They________homework now.

    A)does
    B)is doing
    C)am doing
    D)are doing

    4. A:Iam late for work
    B:______________

    A)you should take a taxi
    B)you should drive slowly
    C)you should wait for the bus
    D)you should sleep

    5.Kevin/do/should/his/homework

    A)Kevin his homework do should
    B)Kevin should his homework do
    C)Kevin do should his homework
    D)Kevin should do his homework

    6.Mr.Huan cooks Chinese food.He is a _____

    A)florist
    B)dentist
    C)chef
    D)waitress

    7.They always_______dinner at home

    A)eats
    B)eat
    C)eating
    D)doesn't eat

    8.I _______ at the theatre last night

    A)am
    B)was
    C)is
    D)were

    9.Catherine ________ blue shoes tonight

    A)is going to wear
    B)going to wear
    C)is going to wearing
    D)is going wear

    10.Let's _________ to the cinema tomorrow

    A)to go
    B)go
    C)goes
    D)going

    11.My father/a/now/newspaper/reading/is

    A)My father is reading a newspaper now
    B)My father reading a newspaper is now
    C)My father now reading a newspaper is
    D)My father is a newspaper reading now

    12._________listen to music?

    A)what about
    B)how about
    C)shall we
    D)let's

    13.Chris helps people with their teeth.He is a ______

    A)journalist
    B)architect
    C)secretary
    D)dentist

    14.________they________you?

    A)are/going to helping
    B)are/going helping
    C)is/going to help
    D)are/going to help

    15.They_________at the beach yesterday morning.

    A)was
    B)am
    C)were
    D)are

    16.________watching tv?

    A)how about
    B)let's
    C)why don't you
    D)shall we

    17.She_________books everyday

    A)reading
    B)read
    C)doesn't read
    D)don't read
  2. !!emine!!

    !!emine!! Üye

    Katılım:
    20 Ağustos 2010
    Mesajlar:
    532
    Beğenileri:
    629
    Ödül Puanları:
    94
    Yer:
    Istanbul
    1-b
    2-d
    3-d
    4-a
    5-d
    6-c
    7-b
    8-b
    9-a
    10-b
    11-a
    12-c
    13-d
    14-d
    15-c
    16-a
    17-c
    Murat AKSOY bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş