bazı terimler oluyor bunları yazdıktan sonra internetten düzeltme yapılıyor argo veya küfür içerikliler yıldız şeklinde(***) yazılıyor.ama aslında o küfür değil yabancı bir terim ismi oluyor.terim de çöpe gitmiş oluyor buna bir çare bulalım düzeltme yapılmasın.
bu tamamen Türkçemizi koruma amaçlı yapılmış birşey, sansürlü kelimelerin arasına nokta koy sorun olmaz..
nokta koymak mantıklı ama diyelim ben bir konu açtım başka birisi de başka bir siteden kopyala yapıştır yaptı.onu tek tek okuyup da nokta koyamaz ki bence hepden kalksın bu küfür amacıyla yazılmışsa okuyan kişi şikayette bulunsun cezalandırılsın
Arkadaşım, Türkçe olmayan harfleri Türkçe kelimlerin içerisinde kullandığınız için böyle bir uygulamaya gidildi. Değiştirmeyi de düşünmüyoruz. Lütfen bu konuda ısrarcı olmayı bırakın. Bu sitenin en büyük amacı gençlerimize Türkçe aşkı aşılayabilmektir. Geri kalan özelliklerimiz tamamen tefarruattan ibaret. Kolaylıklar diliyorum...
yapabiliceğin tek şey arada boşluk ya da nokta gibi işaretler kullanmaktır. daha fazlasını istemen yanlış bişey.belli kurallar var ve bizim de görevimiz bunlara uymak. eğer o konuyu koyıcaksan da mecburen hepsinin arasına noktaları koymak zorundasın