Eğitim Camiası Yeni Yıla Eylemle Giriyor

Konu 'Milli Eğitim Bakanlığı' bölümünde Moderatör Barış tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Barış

Moderatör Barış Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

7 Eylül 2011

Türk Eğitim-Sen, Şubat ayında 30 bin öğretmen ataması yapılması için, ataması yapılmayan öğretmenlerle birlikte 29 Aralık Cumartesi günü eylem yapacak Türk Eğitim-Sen, Şubat ayında 30 bin öğretmen ataması yapılması için, ataması yapılmayan öğretmenlerle birlikte 29 Aralık Cumartesi günü eylem yapacak.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, yaptığı açıklamada, öğretmen atamalarının yılda bir kez yapılmasının doğru olmadığını, yılda iki kez atama yapılması gerektiğini belirtti. Şubat ayında tüm branşlarda adil bir öğretmen ataması yapılmasını istediklerini vurgulayan Koncuk, şunları ifade etti:

"Şubat ayında 30 bin öğretmen ataması yapılması için, ataması yapılmayan öğretmenlerle birlikte 29 Aralık Cumartesi günü Ankara'da yürüyüş ve miting yapacak. Türkiye'nin dört bir yanından Ankara'ya gelecek öğretmenlerimiz, Şubat'ta tüm branşlarda adil bir atama yapılması için seslerini Milli Eğitim Bakanlığı'na duyuracaktır. Sendikamız, Abdi İpekçi Parkı'nda yapılacak bu eyleme, illerden otobüs desteği de sağlayacaktır." - Ankara