Arkadaşlar Bi Yardım'cı Olur musunuz? Cevaplar Kısa Olursa Memnun olurum... Şimdiden Teşekürler NOT:Biraz Acelem Var 15 Dakika İçinde Yazar mısınız?
Banada Lazım Konu Açtım Ama 15 Dakikadır Uğrayan Yok!Ben Kendim Yapayım Sanada Cevapları Vereyim.ÖNCE BUNLARI KENDİM YAPTIĞIMI BELİRTEYİM.HATAM VARSA AF OLA! Kutup Ayısı Soru 1:-Derileri,kürkleri veya farklı yerleriyle soğuktan ve kardan korunurlar.Soru 2:Ortama uyum sağlamak için beyazdır.Soru 3:Yağ tabakası sayesinde soğuktan korunur.Soru 4:-Karda dengeli yürüyebilmek için ayakları geniştir.Soru 5:Burnuna su kaçmaması için burunları kapanır.Soru 6:Renkleri ve kürkleri ile uyum sağlayabilirler.Soru 7:Bulundukları ortama uyum sağlamak için farklılık gösterirler. Deve Soru 1eveler hörgüçlerinde su taşıyarak uyum sağlarlar.Soru 2: Develerin kirpiklerinin uzun olmasının nedeni gözlerine kum yada toz kaçmaması içindir.Soru 3:Suyun olmadığı zamanlarda susamamak için hörgüçlerinde yağ depolarlar. Soru 4evelerin kulaklarına kum kaçmaması için kulak kılları vardır. Nilüfer Soru 1:Nilüferler kökü ve gövdesi ile besinlerini sağlarlar.Soru 2: Oksijen çekmesini sağlar.Soru 3:İhtiyaç duymadıkları için iğne yaprakları yoktur. Bitti.Hatam Olabilir Ama Canım Sağolsun.Bir Teşekkür Yeter!