Forum Kuralları Güncellendi

Konu 'Sizin Yazınız' bölümünde melihtumer96 tarafından paylaşıldı.

1. melihtumer96

melihtumer96 Üye

12 Mayıs 2010

Arkadaşlar ben yetkili bir moderatör değil sadece sizin gibi bir üyeyim.Bu yazıyı yazmaktaki amacım kurallara sahip çıkmak ve forumun kirlenmesini önlemektir.Öncelikle forum kurallarının güncellendiğini size belirtmek isterim.Yeni kurallar var artık.Kuralları çoğumuz biliyoruz fakat bazı hususlara dikkat etmiyoruz.Kuralların 5.maddesi:Başlıklarda açıklayıcı olmak zorundasınız. "Yardım", "İmdat","Acele","Lütfen bakın" gibi başlıklar açmak yasaktır. Şu anda forumun yarısı bu kurala uymuyor.Bu tür şeyler yapmayalım.Forum kuralları 4.madde gereğince mrb,***,as,tşk,hb gibi dilimizde olmayan kısaltmalar yapmak biri büyük biri küçük yazı yazmak, (ForUM kuraLLArI gibi) ödewim war yardımmm,qörüşürüz,qusura bakma gibi dilimizde olmayan sözcüklerle yazılar yazmak yasaktır.Tabii ki tüm üyeler kuralları biliyor fakat dikkat edilmiyor.Ben bu kuralları yakın zamanlardan beri savunmaya,korumaya çalışıyorum.Lütfen bu hususlara dikkat edelim.Sonuçta bu dil bizim dilimiz.Güzel Türkçe'miz Thurkche olmasın.Herkesten anlayış bekliyor ve yakın zamanda kurallara uyulmayan başlık ve yazıların azalmasını temenni ederek yazımı burada sonlandırıyorum.Hepinize iyi günler.
  2. ∂iαвiαη~lρ

∂iαвiαη~lρ Özel Üye Özel Üye

7 Ekim 2008
    Forum kurallarını tekrar yazmanın ne anlamı var?
  3. melihtumer96

melihtumer96 Üye

12 Mayıs 2010
    Tekrar yazmak değil.Genelde bir siteye üye olurken kuralları gözden geçiriyoruz.Arada atlanılan yerler oluyor.Onları tekrar hatırlatmak istedim.Hem madem herkes kuralları biliyor o zaman neden uyulmuyor?Bunun cevabını siz veremezsiniz.Çünkü her üyenin mutlaka yanlışı var.Bu arada yine tartışma çıkmaması açısından diğer üyeler yorum yazmazsa sevinirim.