Gökyüzündeki Lüks Daireler

Konu 'Ev ve Dekorasyon' bölümünde Lethe tarafından paylaşıldı.

1. Lethe

Lethe Özel Üye Özel Üye

12 Nisan 2010

W Residents Manhattan’ın alt kısmındaki seçkin otellerden biri. Bu muhteşem gökdelenin üst bölümünden tüm manzarayı görebiliyorsunuz. Binanın üst katında teras fitness center gibi bir çok lüks ayrıntılar uygulanmış. New York’daki W Hotel üst katlardaki (23-30. katlarda) mobilyalı daireler özel konutlar (33-56. katlarda) bulunuyor. İç tasarım W standartlarına göre bile bekleneni aşmış. Şık ve işlevsel mutfaklarıyatak odasındaki yarı saydam duvarıyla lüks banyolar şaşırtıcı güzellikte tasarlanmış.
    Tribeca’nın kabinde olan lüks binanın en güzel örneklerinden olan Five Franklin Place duruşu ve sıradışı çizgisiyle Manhattan’da fark yaratmış. Five Franklin Place’ın odaları son derece lüks bir şekilde döşenmiş. Son trendlerin hakim olduğu odalar modern çizgileri ile konforlu hale dönüştürülmüş. Odaların içinden cam kabinli asansör sessiz bir şekilde görevini gerçekleştriyor. Bu lüks katlar New York’un dramatik yüzünü yansıtmış. Filmlerdeki gibi muhteşem ve kusursuz odalar insanı büyülüyor. Bu dairelerin her ayrıntısını UNStudio titizlikle hazırlanmış ve B&B Italia’nın uzman ilgisi ile döşenmiş. Mutfaklar Manhattan manzarası ile bütünleşmiş. Bu mekanda uzun zaman geçirmek isteyebilecek birçok insan vardır. Mutfak sade ve son trendlere uygun biçimde dizayn edilmiş. Modern şık ve son teknoloji ile muhteşem görünüyor. Mutfak tezgahının tasarımı özel olarak dizayn edilmiş. Sıradışı çizgisi ile tabureler de dikkat çekici güzellikte. Gökyüzü bayosu diyebileceğimiz bu banyo sıradan banyo kültürünü yıkıp atmış. Bu tarz binalarda yüksek binalarda nayo genellikle cam kenarına yerleştirilir. Modern dekorasyondan çıkmayan banyoda siyeh renler hakim. Siyah zenginliğin ve gücün rengi olarak kabul edilir. Bu muhteşem banyonun dışında birde duş bölümü var. Bu bölüm gelen konuk ve misafirler için ayrılmış.

[​IMG]

ayceNuR bunu beğendi.
  2. Lethe

Lethe Özel Üye Özel Üye

12 Nisan 2010
    [​IMG]

benqiSu ve ayceNuR bunu beğendi.
  3. benqiSu

benqiSu Üye

25 Eylül 2011
    Manzarası güzelde ben oturamam öle yükseklerde :D