Güney Kore Hayranları (2) Girls Generation

Konu 'Fan Club' bölümünde koreafanı tarafından paylaşıldı.

  1. koreafanı

    koreafanı Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    62
    Beğenileri:
    110
    Ödül Puanları:
    0

    :):):):):):):):):):):)

    Girls' Generation, Güney Kore çıkışlı 9 üyeden oluşan koreli kız grubudur. [Taeyeon,Jessica, Sunny, Tiffany, Hyoyeon, Yuri, Sooyoung, Yoona, Seohyun] Grup 2007 yılında kurulmuştur ve SM Entertainment şirketine bağlıdır. Grubun Korece adı "So Nyuh Shi Dae" olup genelde SNSD şeklinde kısaltılarak kullanılır. Bunun yanında "SoShi" de grubun takma adlarından biridir. Japonya'da ise "Shōjo Jidai" olarak tanınırlar. Ayrıca Hayranlarının isimleride "SONE"dir Telafuzu "SO-ONE" olarak yapılmaktadır.


    1 Grup üyeleri
    2 Diskografi
    2.1 Kore diskografisi
    2.2 Japonya diskografisi
    3 Dış bağlantılar
    Grup üyeleri

    Taeyeon (태연)

    Gerçek Adı: Kim Tae-Yeon (김태연)
    Doğum Tarihi: 9 Mart 1989
    TaeYeon grubun lideridir.
    Jessica (제시카)

    Gerçek Adı: Jessica Jung (제시카 정)
    Korece Adı: Jung Soo-Yeon (정수연)
    Doğum Tarihi: 18 Nisan 1989
    Sunny (써니)

    Gerçek Adı: Lee Soon-Kyu (이순규)
    Doğum Tarihi: 15 Mayıs 1989
    Tiffany (티파니)

    Gerçek Adı: Stephanie Hwang (스테파니 황)
    Korece Adı: Hwang Mi Young (황미영)
    Doğum Tarihi: 1 Ağustos 1989
    Hyoyeon (효연)

    Gerçek Adı: Kim Hyo-Yeon (김효연)
    Doğum Tarihi: 22 Eylül 1989
    Yuri (유리)

    Gerçek Adı: Kwon Yu-Ri (권유리)
    Doğum Tarihi: 5 Aralık 1989
    Sooyoung (수영)

    Gerçek Adı: Choi Soo-Young (최수영)
    Doğum Tarihi: 10 Şubat 1990
    Yoona (윤아)

    Gerçek Adı: Im Yoon-Ah (임윤아)
    Doğum Tarihi: 30 Mayıs 1990
    Pozisyon:Grubun Yüzü,Ana Dansçı,Vokalist
    Seohyun (서현)

    Gerçek Adı: Seo Joo-Hyun(서주현)
    Doğum Tarihi: 28 Haziran 1991
    Diskografi [değiştir]

    Kore diskografisi [değiştir]
    Albümler
    2007: Girls' Generation
    2010: Oh!
    2011: The Boys
    Yeniden Basım Albümler
    2008: Baby Baby (Girls' Generation albümünün yeniden basımı)
    2010: Run Devil Run (Oh! albümünün yeniden basımı)
    Mini Albümler
    2009: Gee
    2009: Tell Me Your Wish (Genie)
    2010: Hoot
    Özel Albümler
    2008: Sweet Memories with Girls' Generation
    2008: Heart 2 Heart with Girls' Generation
    Single Albümler
    2007: The First Single Album (Into The New World adıyla da bilinir)
    Japonya diskografisi [değiştir]
    Single Albümler
    2010: Genie
    2010: Gee
    2011: Mr. Taxi & Run Devil Run
    :ninja:
    lost_young, esra.98, aylavyu ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  2. yaaa

    yaaa Forumdan Uzaklaştırıldı

    Katılım:
    10 Ekim 2010
    Mesajlar:
    127
    Beğenileri:
    32
    Ödül Puanları:
    0
    iyiymiş teşekkürler... Sen de benim açtığım Justin bieber hayranları konusuna bir şey yazar mısın? Yoksa delireceğim...
    koreafanı bunu beğendi.
  3. koreafanı

    koreafanı Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    62
    Beğenileri:
    110
    Ödül Puanları:
    0
    Tamam canım :)
    lost_young, esra.98, aylavyu ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  4. lolipop98

    lolipop98 Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    12
    Beğenileri:
    25
    Ödül Puanları:
    0
    Güzelmiş
    lost_young, esra.98 ve aylavyu bunu beğendi.
  5. aylavyu

    aylavyu Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    11
    Beğenileri:
    19
    Ödül Puanları:
    0
    Güzelmiş.
    lost_young bunu beğendi.
  6. esra.98

    esra.98 Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    8
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    0
    Bu grubu da biliyorum :)
    lost_young bunu beğendi.
  7. lost_young

    lost_young Üye

    Katılım:
    19 Mayıs 2012
    Mesajlar:
    13
    Beğenileri:
    17
    Ödül Puanları:
    0
    Ay bayılıyorum bu gruba :)

Sayfayı Paylaş