Hikayenin devaını getirmenizi istorum lütfen ..

Konu 'Türkçe 8. Sınıf' bölümünde pisnis tarafından paylaşıldı.

1. pisnis

pisnis Üye

28 Mart 2010

zeerİn ÇİÇeklerİ alip evİn yolunu tutmuŞ.yolda gİderken annesİnİn bu ÇİÇeklerİ gÖrdÜĞÜ zaman Çok sevİneceĞİnİ dÜŞÜnÜyormuŞ.bİrden kendİnİ evlerİnİn kapisinin ÖnÜnde bulmuŞ.annesİ:
    __hoŞgeldİn kizim.İÇerİ gİrsene.demİŞ.zerrİn:
    __hoŞbulduk annecİĞİm.annesİ:
    __ne o aĞzin kulaklarina variyor ne oldu demİŞ.zerrİn:

__annecİm sana en sevdİĞİn ÇİÇeklerden aldim.onun İÇİn bu kadar sevİnÇlİyİm demİŞ.annesİ:
    __canim kizim benİm Çok teŞekkÜr ederİm.ama sakin bİrdaha bÖyle bİŞey yapma.zerrİn:

__tamam ama neden annecİĞİm? ! DemİŞ.annesİ:
    __kizim.zaten harÇliĞini az verebİlİyorum bİz ÇİÇek alacak kadar zengİn deĞİlİz.zerrİn:
    __annecİm.harÇliĞim az olsa bİle sana o ÇİÇeĞİ almaya deĞer.annesİ:
    __hayir dedİm kizim.zerrİn:

__ama anne……annesİ:
    __hayir!!! Zerrİn:
    __pekİ annecİĞİm sen nasil İstersen :) annesİ:
    __benİ anlamana sevİndİm kizim :) demİŞ zerrİn:
    __ben senİ her zaman anliyorum annecİĞİm annesİ:
    __ama bu olay bİraz uzadi bİ nokta koyalim dİmİ kizim zerrİn:
    evet annecİĞİm ben koydum bİle (nokta) :d annesİ:
    __bende kizim demİŞ zerrİn:
    annee sana okulun bugÜn nasil geÇtİĞİnİ anlatiyimmİ İstermİsİn ??? Annesİ:
    __İsterİm kizim İsterİm nİye İstemeyİmkİ dİmİ demİŞ zeerİn:
    bugÜn ÖĞretmen kesİrlerİ anlatti Çok kolay bİr konuydu hemen anladim ama bİŞey eksİktİ :( annesİ:
    __noldukİ neymİŞ o eksİk kizim ??? Zerrİn:
    __Şey anne ……. ÖĞretmenİn sorduĞu sorulari anlayamiyorum e aÇikÇasi sonrada yapamiyorum :( annesİ:
    __ne var kizim bunda kesİrlerden bende hİÇ anlamiyodum ama ÖĞretmen soruyordu bİze anlamadiysaniz anlatayim dİye bİzde anlatin ÖĞretmenİm derdİk ÖĞretmen anlatirdi . ÖĞretmen sİze demİyomu anlamadiĞiniz bİ konu ya da bİyer var mi ? Dİye sormuyo mu kizim ? Zerrİn:
    __annecİĞİm aslinda haklisin ÖĞretmen Öle soruyo ama kİmse parmak kaldirmadiĞi İÇİn bende kaldiramiyorumm utaniyorum o yÜzden aklimdada soru İŞaterlerİ oluyoo ve orda kaliyoo :( annesİ:
    __himm kizim olsun parmak kaldirmak ayip bİŞey deĞİl bence onlarinda aralarinda bİlmeyenler vardir ama baŞkalari ,parmak kaldirmiyo dİye onlarda kaldirmiyodur ;) tamammi kizim sen kİmseye bakma kaldir parmaĞini sÖlelenlerİ bİle duyma kizim onlar baŞarisiz olur tamammi? Zerrİn:
    __ama annecİĞİm duymasam bİle etrafa bakinirimm napicam annesİ:
    __gÖzlerİnİ kapa kizim ÖĞretmen senİ kaldirincada aÇarsin gÖzlerİnİ tamammi? Zerrİn:
    __taman annecİm dedİklerİnİ vİrgÜlÜnden noktasina kadar uyguliycam annesİ:
    __aferİn benİm kizim bu İŞte :d zerrİn:
    __annecİĞİm ben yatmaya gİdİyorum Çok heyecanliyim sabah erken kalkicam :d annesİ:
    __pekİ kizim sen nasil İstersen zerrİn:
    __tmm annecİĞİm İyİ geceler annesİ:
    __İyİ geceler kizim zerrİn:
    sİzde erken yatin annecİĞİm lÜtfen annesİ pekİ kizimm ama neden zerrİn:
    ÇÜnkÜ rahat uyumak İstİyorum annecİĞİm kusura bakmayin lÜtfen buda benİm hakkim deĞİlmİ ama ? Annesİ:
    __tabİkİde hakkin kizim neden kusura bakalim bİzde erken yatariz İŞe İyİ ve zİnde gİderİz zerrİn:
    __saĞolun annecİĞİm hee bİde unutmadan babam gelİnce benİm yerİme onu ÖpÜp benİm yerİmdeymİŞ gİbİ hoŞgeldİn babacim dermİsİn ? Annesİ:
    __tabİkİde kizim hadİ yat artik İyİ geceler…. Zerrİn:
    İyİ geceler annecİĞİm bak unutma lÜtfen annesİ:
    __taman kizim hadİ yat bakalim yat zerrİn:
    tamam annecİĞİm gİderken iŞiĞi sÖndÜrÜp kapiyi kapatirmisin ? Annesİ:
    __tabİkİde kizim
    zerrİİnİn annesİ aŞŞaĞi İnmİŞ tam oturmuŞ zerrİnİn babasi gelmİŞ annesİ:
    __hoŞgeldİn kocaciĞim demİŞ kocasi:
    hoŞbulduk kariciĞim demİŞ .
    sonra annesİ zerrİnİn yerİne kocasini ÖpÜp hoŞgeldİn babaciĞim demİŞ kocasi ŞaŞirmiŞ:
    __neden bÖle yaptin Şİmdİ kariciĞim ? DemİŞ karisi:
    __zerrİn erken yaticaĞim annecİĞİm dedİ ve benİm yerİm babami ÖpÜp babacim hoŞgeldİn dermİsİn dedİ bende tabİ derİm kizim dedİm sonrada yatti kocasi:
    __himm tamam demİŞ karisi:
    __bİde zerrİn bana annecİĞİm kusura bakmayin ama erken yatrmisiniz dedİ bende tamam dedİm kocasi:
    __tamam olur ama neden Öle bİŞey dedİ karisi:
    __Çok heyecanliymiŞ demİŞ kocasi:
    __neden pekİ karisi:
    __zerrİn bana dedİkİ bugÜn okulda yaptiklarimi anlatayimmi dedİ bende anlat bakalim kizim dedİm zerrİnde anlatmaya baŞladi bugÜn okulda yenİ konu ÖĞrendİk dedİ neymİŞ o bakalim dedİm kesİrler dedİ ÖĞretmen anlatti Çok kolay dedİ ama bİ eksİk var dedİ bende neymİŞ o kizim dedİm zerrİnde ÖĞretmenİn yazdiĞi sorulari anlamiyorum e aÇikÇasi yapamiyorum dedİ bende dedİmkİkizim dedİm bİze ÖĞretmenİmİz bİlmedİĞİnİz bİ yer ya da konu warmi derdİ bİzde var ÖĞretmenİm anlatin derdİk dedİm sİzde ÖĞretmen bİlmedİĞİnİz bİ yer yada konu varmi demİyomu dedİm oda dİyo ama kİmse kaldirmadiĞi İÇİn bende kaldrmiyorum utaniyorum dedİ bende kizim dedİm bunda utanicak ne var olsun parmak kaldirmak ayip bİŞey deĞİl bence onlarinda aralarinda bİlmeyenler vardir ama baŞkalari ,parmak kaldirmiyo dİye onlarda kaldirmiyodur ;) tamammi kizim sen kİmseye bakma kaldir
    tamam annecİĞİm gİderken iŞiĞi sÖndÜrÜp kapiyi kapatirmisin ? Dedİ bende
    __tabİkİde kizim dedİm tam iŞiĞi sÖndÜrdÜm kapiyi kapattim sen geldİn bende uyguladim İŞte. Kocasi:
    __İyİ yapmiŞsin keŞke bende deseydİm hoŞbulduk kizim ama İŞten gelelİ 1 saat oldu :d karisi: