Yeri pek uygun değil gibi ama Film Önerisi konusundan sonra belki müsade edilir . Bu mükemmel konuyu açmak istedim , kimse mahrum kalmasın diye.. *Bediüzzaman Said Nursî* Yapım: 2010 -Türkiye ( Feza Film ) Tür:Biyografi, Dram, Tarih Yönetmen:Mehmet Tanrısever Oyuncular:Bülent Polat, Ahmet Yenilmez, Taylan Güner, Mürşit Ağa Bağ, Orhan Aydın, Tekin Temel, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Mesut Çakarlı, Murat Coşkuner, Yaşar Üzer Senaryo:Ahmet çetin, Mehmet Uyar, Mehmet Tanrısever Yapımcı:Mehmet Tanrısever Görüntü Yönetmeni:Ali Özel Filmin Websitesi:Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN... Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...
Uzun süren çabalar sonunda izledim Bana göre muhteşem . O dönem cok güzel yansıtılmış . Ama Türkiye'm sağolsun. Yaptı yapacağını . Yeterince ilgi görmedi bence...
"Bana, ‘Sen şuna buna niçin sataştın?’ diyorlar. Farkında değilim. Karşımda müthiş bir yangın var. Alevleri göklere yükseliyor. Içinde evlâdım yanıyor, îmânım tutuşmuş yanıyor. O yangını söndürmeye, îmânımı kurtarmaya koşuyorum. Yolda biri beni kösteklemek istemiş de, ayağım ona çarpmış; ne ehemmiyeti var?O müthiş yangın karşısında bu küçük hâdise bir kıymet ifade eder mi? Dar düşünceler, dar görüşler!.. Üstad..