İngİlİzce dersİ İle İlgİlİ deneme sinavi

Konu 'İngilizce Konu Testleri' bölümünde mertcavs tarafından paylaşıldı.

  1. mertcavs

    mertcavs Üye

    Katılım:
    21 Eylül 2010
    Mesajlar:
    20
    Beğenileri:
    27
    Ödül Puanları:
    0

    1-The store detective saw the woman steal two candies and stopped her as she was leaving the shop, but even so, she tried to…………. that she had taken anything.

    A) confess B) refuse
    C) reject D) deny E) protest

    2-Bullying is a terrible problem at that school. Some of the older boys take money from the younger ones and …….. to hurt them if they tell anyone.
    A)warn B) accuse
    C) threaten D) insist E) admit

    3-I need to buy some brown…….. so that I can give my shoes a good shine.
    A) dough B) polish
    C) glue D) paint E) bleach

    4-Though eight states in the US have more people, New Jersey's small size and relatively large population make it the most……..populated state in the country.

    A) densely B) widely
    C) extensively D) largely E) seriously

    5-Please use the milk……….because it's nearly finished and we won't be able to get any more until tomorrow.
    A)hardly B)generously
    C)sparingly D)thinly E) apparently

    6-My sister told me that she thought my new haircut was unusual, which I think was probably just a………way of saying that she really didn't like it.

    A) frank B) sensible
    C) harsh D) virtual E) tactful

    7-………the difficulty of the exam our teacher gave yesterday, the whole class managed to pass.

    A) Although B) Despite
    C) Whereas D) However E) Owing to

    8-In my opinion, dentists have the worst job in the world, ……….how much they earn.

    A)even if B)as though
    C) nevertheless D) no matter E) moreover

    9-If you haven't made a reservation, I advise you to arrive quite early; ……….., you won't be able to get a table.
    A)provided B) besides
    C)otherwise D) In case E) therefore

    10-Electronic calculators are used to save time and to reduce the chance of making mistakes, and are found……. people deal with numbers frequently.

    A)whatever B) whichever
    C) wherever D) however E) whoever

    11- Penny spends a lot of money……….. clothes and looks fantastic………. everything she wears.

    A)for/with B) with/out of
    C) at/for D) on/in E) about/on

    12- Yesterday, Frank made an appointment………….his lawyer…………. three o'clock on Tuesday.

    A)from / around B) about / on
    C) by / at D) to / by E) with / for

    13-This is the street with the cheap hotels, ………was mentioned in the guidebook.

    A) which B) that
    C) whose D) when E) where

    14-Barbara leads………a simple life………she lives on very little money.

    A) the same/as B) such/that
    C) rather/than D) as/as E) so/that

    15-There is nothing in the world that I find……….lying in bed and reading a book.

    A)as relaxing as B)the most relaxing
    C)more relaxed than D)so relaxed that E)very relaxing


    Cevap Anahtarı:

    1.D 2.C 3.B 4.A 5.C 6.E 7.B 8.D 9.C 10.C
    11.D 12.E 13.A 14.B 15.A
    Yönetici bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş