Now what if I never kiss your lips again farzedelim ki; yeniden dudaklarini öpemeyecegim Or feel the touch of your sweet embrace ya da sarilisini hissedemeyecegim How would I ever go on? bu sekilde nasil yasayabilirim? Without you there's no place to belong sen olmadan ait olunacak bir yer yok Well someday love is gonna lead you back to me birgün ask, seni bana yönlendirecek But 'til it does I'll have an empty heart ve bu olana dek, kalbim bos kalacak So I'll just have to believe inanmak zorunda olacagim Somewhere out there you thinking of me disarida bir yerlerde beni düsündügüne CHORUS: Until the day I'll let you go gitmene izin verecegim güne kadar Until we say our next hello bir sonraki 'merhaba' deyisimize kadar It's not goodbye bu bir veda degil 'Til I see you again seni yeniden görene kadar I'll be right here rememberin' when hatirlamak için tam burada olacagimda And if time is on our side ve zaman bizim tarafimizdaysa There will be no tears to cry aglamak için hiç gözyasi olmayacak On down the road yanaklardan süzülecek There is one thing I can't deny inkar edemedigim bir sey var It's not goodbye bu bir veda degil You'd think I'd be strong enough to make it through bunu tamamen asabilecek kadar güçlü oldugumu sandin And rise above when the rain falls down yagmur yagdiginda üstesinden gelebilecegimi (sandin) But it's so hard to be strong ama güçlü olmak çok zor When you've been missin' somebody so long birisini çok özledigin zamanlarda It's just a matter of time I'm sure eminim, sadece bir an meselesi But time takes time and I can't hold on ama zaman akip gidiyor ve daha fazla bekleyemem So won't you try as hard as you can elinden geldigi kadar çok çalismayacak misin? To put my broken heart together again tekrardan, kirik kalbimi düzeltebilmem için sanırım yok burada bulamadım. Dipnot. Kasımda Aşk Başkadır