>> Ömrüme yetecek bir aşk ararken seni buldum, simdiyse aşkıma yetecek bir ömür arıyorum, çünkü seni çok seviyorum. >> Sen güllere özenme, güller sana özensin. Üzme tatlı canini sen güllerdende güzelsin. sevgi kadar masum sevilecek kadar özelsin, sen bir tanesin herşeye bedelsin… >> Ne varsa aradigim bilki sende bulmusum, Senden öncesi yoktu seninle var olmusum, Sende bütün umutlar sende bütün özlemler, Beni sende arama ben artik senin olmusum. >> Sanmaki yerin dolacak, senden başkası benim olacak! Ne bana senin gibi bir sevgili,nede seni benim kadar çok seven olacak…. >> Aşk bir mumdur senide yakar benide mumu hiç söndürme.
>> Derlerki bi insani farketmek icin 1 dakika lazimmis,onun hakkinda fikir üretebilmek icin 1 saat, ondan hoslanabilmek icin 1 gün,onu sevebilmek icin 1 hafta, ama onu unutabilmek icin bir ömür yetmezmis… >> Kırıyorsa sözlerim susarım bir daha konuşmam. Rahatsız ediyorsa varlığım ölürüm karşına çıkmam.rahatsız eden sevgim ise;ÜZGÜNÜM ONA ENGEL OLAMAM... >> Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!
>> Korkum sevmek degil sevipte ayrılmak. Korkum kurşun yemek değil kalleşçe vurulmak. Korkum ölüm değil sevdiğim tarafından unutulmak... >> Bizde Ozur dilemek Vardir Yalvarmak ASLA,,SEVMEK Vardir Ihanet ASLA,,Bitirmek Vardir Geri Donmek ASLA.. >> Ölümü yalnızlıktan daha çok sevmişim meğerse... Mezarım beni o gün terkettiğin yerde!
Yalnızlık gecelerin, umut bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudaklarının, sen ise yalnız Benimsin!
Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba
Saklarmısın beni göz bebeklerinin haznesinde, mahşere kadar güneşim ayım olurmusun, gökyüzünde usulca damlarmısın yüreğime ve sonsuza dek benim vazgeçilmezim olurmusun ?
Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için.
Derlerki bi insani farketmek icin 1 dakika lazimmis,onun hakkinda fikir üretebilmek icin 1 saat, ondan hoslanabilmek icin 1 gün,onu sevebilmek icin 1 hafta, ama onu unutabilmek icin bir ömür yetmezmis…
Seni her düşündüğümde bir yıldız çiziyorum, bilmiyorum kaç yıldız oldu ama artık benimde bir gökyüzüm var.