KPSSde Sabırlar Tükendi

Konu 'Güncel Haberler' bölümünde Moderatör Güleda tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Güleda

Moderatör Güleda Özel Üye Özel Üye

10 Ocak 2009

KPSS sonuçları hala açıklanmadı.Adaylarda sabırlar tükendi… Artık seslenişe geçtiler.

Sayın Abbas Bey;
    KPSS sonuçlarının sınavın üzerinden 34 gün geçmesinerağmen açıklanmamasını, bundan da öte ÖSYMden resmi bir açıklama gelmemesinisınava giren yaklaşık 1 milyon adaya saygısızlık olarak görüyorum. Bizleri düpedüz yok saymak bu.
    Sınav ÖSYM nin değerlendirdiği bir sınav, bir partiningenel merkezinde değerlendirilmediğine göre açıklama da parti genel başkanyardımcısından değil, ÖSYM başkanından gelmeli.
    ÖSYMye telefonla meşgulverdiğinden ulaşamıyoruz ya da ulaşsak da telefona çıkan kişi bilgisi olmadığınısöylüyor muhattap bulamıyoruz.
    Acilen sınavın ne zaman açıklanacağı ve bugecikmenin sebebinin ÖSYM tarafından duyurulmasını istiyoruz. Soruşturmasebebiyle sonuçların geciktirildiği söyleniyor bu doğru mu bilmek istiyoruz.KPSS sonucuna göre hayatına yön verecek insanlar var hiç olmazsa bu durumudikkate alsınlar. Günlerdir bilgisayar başına kitlenmiş durumdayız. Her saatbittiğinde bir sonraki saat başına odaklanmaktan bir hal olduk. 2012 KPSS sürecikopya iddiasıyla, sonuç gecikmesiyle çok yıprattı bizleri çok. Sizden başkasesimizi duyuran, duyuracak kimse yok.
    Destekleriniz için sonsuzteşekkürler.Saygılarımla
    Çiğdem Kahveci