Modern şömineler

Konu 'Ev ve Dekorasyon' bölümünde Lethe tarafından paylaşıldı.

1. Lethe

Lethe Özel Üye Özel Üye

12 Nisan 2010

coSmart Q şömine geleceği yansıtan yenilikçi tasarım anlayışını bir kademe daha yukarı taşımayı başardı. Küresel tasarımı, kare ekranı ve 360 derece dönebilen alt kaidesiyle, Q, stil, işlevsellik ve kaliteyi bir araya getirir.

Görsel olarak cezbeden Q, fiberglas, paslanmaz çelik ve güçlendirilmiş cam gibi kötü hava şartlarına dayanıklı materyallerden üretilmektedir. Bu kötü hava koşullarına dirençli yapısı ve portatif özelliği birleşince bu şömine modeli kapalı ve açık alanlar için oldukça idealdir.

Kare ekranın ardında paslanmaz çelik bir yanma bölmesi mevcuttur. Bu tasarım yönünden mükemmel olarak orantılanmıştır. Sonuç bir odanın merkezini oluşturabilecek veya sizin iç tasarımınıza entegre olabilecek bir eşya özelliğine sahip mükemmel bir şöminedir. Siyah ve beyaz standart renk opsiyonları olan Q talep halinde farklı renklerde de üretilebilmektedir.

Q şömine modelimiz de bioethanol yakıtı kullanır. Bu yakıt çevreyle dost ve yenilenebilir bir enerji kaynağıdır.

[​IMG]

Moderatör Özlem U. bunu beğendi.