Mouse da sorun !

Konu 'Bilişim Teknolojileri' bölümünde Moderatör Mertcan tarafından paylaşıldı.

  1. Moderatör Mertcan

    Moderatör Mertcan Moderatör Yönetici Moderatör

    Katılım:
    29 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    352
    Beğenileri:
    107
    Ödül Puanları:
    43

    Arkadaşlar mouse da sorun var. Taktım bilgisayara bu bilgisayarlardan bir agıt çalışmadığı için algılanmadı diyor fakat aynı yere bellek taktığımda algılanıyor ne yapmam lazım.
    #Can bunu beğendi.
  2. Moderatör Muhammet

    Moderatör Muhammet Muhammet Dilmaç Yönetici Moderatör

    Katılım:
    22 Şubat 2010
    Mesajlar:
    828
    Beğenileri:
    565
    Ödül Puanları:
    93
    Yer:
    Karabük
    Farklı yere mausu taktığınızdada aynı hatayı mı veriyor acaba?
  3. (Okan)

    (Okan) Forumdan Uzaklaştırıldı

    Katılım:
    21 Eylül 2011
    Mesajlar:
    143
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    0
    sasa seninde hep birşeylerin bozuluyor buraya geliyorsun foruma baktım hep senin bozuklukların var :D
  4. Moderatör Mertcan

    Moderatör Mertcan Moderatör Yönetici Moderatör

    Katılım:
    29 Temmuz 2011
    Mesajlar:
    352
    Beğenileri:
    107
    Ödül Puanları:
    43

    Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...

    Farklı yere mausu taktığınızdada aynı hatayı mı veriyor acaba?
    Genişletmek için tıkla...
    Evet . Bana aygıtların biri çalışmadığından window aygıtı tanımıyor diyor.
  • Moderatör Muhammet

    Moderatör Muhammet Muhammet Dilmaç Yönetici Moderatör

    Katılım:
    22 Şubat 2010
    Mesajlar:
    828
    Beğenileri:
    565
    Ödül Puanları:
    93
    Yer:
    Karabük

    Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...

    Evet . Bana aygıtların biri çalışmadığından window aygıtı tanımıyor diyor.
    Genişletmek için tıkla...

    Mausu başka bilgisayarda denediniz mi?
  • Sayfayı Paylaş