Nerdesin?

Konu 'Alıntı Yazılar' bölümünde Moderatör Barış tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Barış

Moderatör Barış Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

7 Eylül 2011

Bilmediğim bir yerdesin. Kalbinin atışlarını dinlemek için nefesimi tutuyorum. O bilmediğim yerde, - belki bir odada- ;Ne düşünüyorsun, hayatını nasıl devam ettiriyorsun; bazen, sağ yanağındaki gamze çukurlaşana kadar gülebiliyor musun? Peki sigara? İçiyor musun hala? -belki bırakmışsındır. Mavi’nin sana çok yakıştığını söylememiştim. Bil ki çok yakışıyor. Şarkı mırıldanıyor musun ? Hangi şarkıyı? Orada üşüyor mu ellerin ? Sıkı giyiniyor musun ? Yine gidecek uzak yerlerin var mı ? Yine elinde valizinle, şehirden şehire, oradanda başka bir ülkeye yol katediyor musun? Bazen şiir yazardın. Ve ben, seni, o şiirleri yazarken hayal ederdim. Sol elin şakağında,elinde, külü düşmek üzere bir sigara, yoğun geçen bir günün yorgun çizgileri, öpülesi yüzünde. Sahi, Şiir yazıyor musun ? Peki kime okuyorsun ? Aklına geliyor muyum? Komik bir soruydu kabul! Aklına gelsem, arardın değil mi? Bu suçlamalar gaddarca mı ? Peki beni, içine ittiğin yalnızlık çok mu misafirperver?!
    HaYaT SéRSéRi, sementa.38, sinem03 ve diğer 5 kişi bunu beğendi.
  2. dj_pelin

dj_pelin Özel Üye Özel Üye

23 Mart 2010
    Çok güzel..
    paylaşım için Sağol..
    Moderatör Barış bunu beğendi.