Okulda bunu da yaptılar!

Konu 'Güncel Haberler' bölümünde Moderatör Güleda tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Güleda

Moderatör Güleda Özel Üye Özel Üye

10 Ocak 2009

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Anadolu Lisesi ve Ertuğrul Gazi İlkokulu soyuldu. Hırsızların lise kantininde tost ve meyve suyu içerek keyif yaptıkları tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, sabah okulu açmak için gelen yetkililer, İstanbul Menkul Kıymetler Borası (İMKB) ve Ertuğrul Gazi İlkokulu’nun soyulduğunu gördü. Okullarına hırsızların girdiğini fark eden yetkililer, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, hırsızların camlardan girdiğini belirledi. İMKB Anadolu Lisesi’nden kamere kayıtlarının tutulduğu cihazın, müdür odasında bulunan bilgisayarın, müdür yardımcısı odasında bulunan fotoğraf makinesinin ve kantinde bulunan bozuk paraların çalındığı tespit edildi.

Ertuğrul Gazi İlkokulu’ndan ise sadece kamera kayıt cihazının çalındığı belirlendi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin okulların kapılarını kırarak zarar verdiği de öğrenildi. Ayrıca İMKB Anadolu Lisesi’ne giren hırsızların okul kantininde kendilerine tost yaparak meyve suyu içtikleri tespit edildi. Her iki okuldaki hırsızlık vakalarıyla alakalı soruşturma sürüyor.

Kaynak : HABERTURK