Sami Yusuf 6 Nisan'da Antalya'da

Konu 'Etkinlikler & Organizasyonlar' bölümünde Lethe tarafından paylaşıldı.

1. Lethe

Lethe Özel Üye Özel Üye

12 Nisan 2010

Antalya Kültürlerarası Diyalog Merkezi (AKDİM) Kutlu Doğum'a özel program yapıyor. Programda dünyaca tanınan sanatçı Sami Yusuf ile Ertuğrul Erkişi sevenleriyle buluşacak.

[​IMG]

Ayrıca 'Peygamberimiz' kitabının yazarı Reşit Haylamaz şair-yazar ve Tv programcısı Serdar Tuncer de programda yer alacak.
    Türkiye'de bu tarz bir organizasyonda ilk kez sahne alacak olan Sami Yusuf, heyecanını Twitter hesabından tüm dünyaya duyurdu. AKDİM Genel Koordinatörü Dr. H. İbrahim Kundak, "Kutlu Doğum Haftası'nın bütün Müslümanların gönlünde kardeşlik duygusunun ve kardeşlik coşkusunun yeniden filizlenip yeşermesi için tüm gönül dostlarımızın bu özel geceye teşrif ederek onurlandırmalarını dilerim." diyerek bu kutlu geceye herkesi davet etti.

Programın 6 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de ANFAŞ Expo Center'da 15 bin kişinin katılımıyla gerçekleşeceği bildirildi. Program biletleri AKDİM, Antalya NT mağazası ve Biletix şubelerinde satılıyor.

Program detayları

Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...

,

Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...

sayfalarından ve twitter hesaplarından (@KutluDogumOzel ve @Akdim_Antalya) öğrenilebilir.