sayfa 124 yaptım isteyen varsa sayfaya tık <3 :)

Konu 'İngilizce 8. Sınıf' bölümünde qYmo tarafından paylaşıldı.

1. qYmo

qYmo Üye

12 Aralık 2010

Herkes aynıdır. Insan, düşünmekgörünüm vefarklı davranıyor.Kişisel nitelik sosyal ve okul hayatı ve meslek seçimi üzerinde önemli etkileri var çünkü Psikolog 1800'lerden bu yana kişilik tipleri ilgi odağı haline gelmiştir.
    Psikologlar, kişinin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek için bazı kişilik testleri, anketler ve analiz uygulayın.Güçlü bir kişinin olumlu nitelikleri ve zayıf bir kişinin olumsuz nitelik vardır.Herkesin zayıf olarak güçlü çünkü onlar zayıf öğrenmek zaman rahatsız hissetmeyin.
    Onlar, daha sonra, sonuçlara bakarak fırsatlar ve tehditler gelecekte söylemeye çalışıyorum.Örneğin, bir kişi kendinden emin ise ve diğer insan anlayışı iyi, ama kolayca vurguladı alır, o arkadaş ve iyi sosyal temaslarda bulunmak için fırsat olacak, ama aynı zamanda kolayca hata yapma threst olacaktır.
    Bu testleri, anketler ve analizler bize ve kendimizi daha iyi anlamak için yardım eder.Onlar da bizi değişiklik ve yenilik gelecekte kişisel nitelik yapmak için yardımcı olur.

SADECE TEŞEKKÜR YETERLİ....;););););)