SEN GİTTİN Sen gittin..... anladığım ve öğrendiğim çoğu şeyi,ortada bırakarak öğrendiklerimin çelişkisine beni sürükleyerek yanlızlığın ortasında bırakıp gittin. sen gittin..... hiç bir soru sormadan ve bir sürü soruyuda arkanda bırakarak kanımın donduğu,yüreğimin yandığı ve bir daha bütünün olmayacağı tamamlanamayan bir oyunun ortasında bırakıp gittin. sen gittin..... gittin ya o gün çok güçlü olmak istedim yıldızların gölgesine sarılmak gibi imkansız güneşin sıcaklığına dokunmak gibi üşümek istedimya sen gittin. sen gittin..... anladığım beter olan düşüncelerin ve belkide imkansız olan bir hastalığın başlangıcına, bir tutam umutsuzluk ekerek hayatıma bir mana,yaşantıma anlamsız bir sevda ekleyerek sen gittin. sen gittin..... gittin ya o günün ertesi geleceğini bekledim belki aldırış etmediğin gizli yalvarışlarımı duymayacak,ve bir çocuk sesi kulaklarına fısıldayacak gel diye o günde gelmedin ya sen gittin. sen gittin..... akşamın her zaman hüzünlü sensizliğin bu kadar çekilmez olduğu bir saati,çocuğuma sarılarak, korkarak uyudum,görmeni isterdimya ama sen gittin. sen gittin..... imkansız olan neydiki anlayamadığım ve bir kederinle bile beni divane edeceğini ,yıkacağını ve bunu anlayacak kadar seviyordum ben seni ve biliyordun seni hep sevdiğimi ve sen yinede ÇEKİP GİTTİN
sen gittin..... imkansız olan neydiki anlayamadığım ve bir kederinle bile beni divane edeceğini ,yıkacağını ve bunu anlayacak kadar seviyordum ben seni ve biliyordun seni hep sevdiğimi ve sen yinede ÇEKİP GİTTİN
Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN... İNŞALLAH BUNDAN SONRA OLMAZ ARKADAŞIMGenişletmek için tıkla...