Servis Araçlarına Uydu Takibi

Konu 'Güncel Haberler' bölümünde Moderatör Barış tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Barış

Moderatör Barış Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

7 Eylül 2011

Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Okul Müdürü Akif İnci, Başarı Koleji öğrenci servislerinde Uydu Takip Cihazı (GPRS) bulunduğunu belirtti. Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Okul Müdürü İnci; takip sistemi sayesinde araçların hareket saatinde, servisteki öğrencilerin eve saat kaçta bırakıldıklarına ilişkintüm bilgilerin izlenebildiğini söyledi. Servis araçlarında Milli Eğitim Bakanlığı'nca getirilen şartlarında denetlendiğini belirten Akif İnci, "Her koltukta emniyet kemeri ve araçta hostes bulunması, öğrenci dışında yolcu taşınmaması, öğrencinin camdan sarkmasını önlemek için cam kilit sistemleri, iç mekanda kullanılan malzemelerin demir yerine yaralanmaya neden olmayacak maddelerden oluşması, öğrencilerin evden alınması ve indirilmesi sırasında standartlar tarafımızdan denetlenmektedir" dedi. Servis araçlarının takibinin internet üzerinden yapıldığını belirten Başarı Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Okul Müdürü Akif İnci, şunları söyledi: "Servis araçlarına takılan uydu takip cihazı (GPRS) uydularından alınan veriler sayesinde, servis araçlarının bütün hareketleri, servis saatleri dahilinde konuyla ilgili kişi ve birimler tarafından takip ve kontrol ediliyor. Veliler ve okul müdürleri internete bağlanabildikleri her yerden servis araçlarını izleyebiliyor" - Son Dakika