-Acıktınmı -Sandal Ye -Kek Askere giderse Ne Olur -Er_Kek -Ana Selam Soyledi -Hangi Ana? -İpana -Erman Selam Soyledi -Hangi Erman -Doberman -Üşüdünmü -evet -Google Earth(Ört) -Susadınmı -Evet -İbrahimov İÇ -Cem Uzan'da Üstünü Örtiyim -Can Dün-Dar pantalon giymiş Bugun Geniş. -En çok Yemek Hangi Ayda Pişer -Hangi -Ocak -Sana Leri'nin Selamı Var -Hangi Leri -Orhan Gencebay KlasikLERİ -Ali Selam Soyledi -Hangi Ali -Şehirler Arası Otobüs TerminALİ -MehmetAli BiRAUND Attı Ben İki Raund -Adamın Biri Pencereden Atlıcakmış Son Anda Onunden Bişe Geçmiş Ve Atlamamış. -Önünden Ne Geçmiş -Vazgeçmiş -Geçen Bi Taksi Çevirdim Hala Dönüyor. -Dün Evlenmekten Was Geçtim Bugun Were -Kendinden Gençlerle Evlenen Zenginlere Kart ZamPARA Denir. Eğer Şahıs Fakir Olsaydı Kart ZamFAKİR Denirdi. -Annem Dedi Pazardan Barbun(balık) Al Ben Ispanak Aldım -Din Sorularını Kim Çözer ? -Petek DinÇöz -4.murat neden intahar etmiş? -İlk 3'e giremediği için Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir? Cevap: Dört kardeştir. 1-Small Memiş 2-Medium Memiş 3-Large Memiş 4-Xlarge Memiş -Hisbullahın kız kardesının adı nedır? -Herbullah -Adamın biri kesin ölcem demiş, kesmişler ölmüş -Karınca bir zencinin koluna düşmüş ne demiş? -Kara-kola düştüm -Geçen Gün Halısahadayız. Cağlayan Bağırdı SERDAR ORTAÇ Serdarın Açtığı Orta Sonucu Top Ağlarda... Çayta Teain Olduguna göre Kahvedede Coffeein vardır. Boşanda Semerini Ye Derler hep Aklıma Takılır. -Boşananlar Semerini Yermi Peki Arkadaşla Kavga Ettik Ben Ona BEDDUA Ettim. Ama Eminim O Bana CHAİRDUA Etmiştir. -Bana Özür Borçlusun. -Ne Yani Ben Özürümüyüm xD Nimetle Oyun Oynamayın Neden Nimetle Oyun Olmaz -Bir Elin Neysi Var 2 Elin Darbuka. Yeni Bir Ağırlık Birimi Bulundu Ton Kim Buldu Dediler NEW-TON //Sizden Gelen Esprileride Buraya Alalım Arkadaşlar YORUMLARINIZI BEKLİYORUM //