ARKADAŞLAR 1.ÜNİTENİN BAŞINDAN 6.ÜNİTENİN SONUNA KADAR BU SENE YENİ ÖĞRENİLMİŞ OLAN 250 KELİME VE ANLAMLARI LAZIM... AYRICA YARINA ...AĞLAMAK İSTİYORUM LÜTFEN BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ SİZDE BENİ KENDİNİZ YERİNE KOYUN VE ONA GÖRE YARDIM EDİN:cold::cry:
UNIT 1 Vocabulary Belief:inanç Class mate:sınıf arkadaşı Clover:yonca Evil eye bead:nazar boncuğu Fortune-Teller:falcı Horseshoe:atnalı Ladder:merdiven Mirror:ayna quince:ayva Shoulder:omuz Sun Sign:burç Believe:inanmakİtch:kaşıntı Keep:saklamak İnvite:davet Artistic:sanatkar Balanced:düzenli Complex:karmaşık Dynamic:hareketli Generous:cömert Gentle:nazik Grey:gri Jealous:kıskanmak Lively:canlıPositivelumlu Purple:mor Romantic:romantik Shy:utangaç Smart:akıllı Successful:başarılıTalkative:konuşkan Tolerant:hoşgörülü Terrible:korkunç Every where:heryer İndoors:içerisi Outside:dışarısıAnything:hiçbirşey Nothing:hiçbirşey Something:herhangi birşey Everything:herşey Below:aşağısıİnside:iç taraf Behind of:arkasındaİn front of:önünde Next to:yanında On the left of:solunda On the right of:sağında Between:arasında