Bana bir sunum konusu söyler misiniz ? Bir sunum hazırlayacağım fakat konu bulamadım.Ne hakkında olabilir ? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim
Tamda ben bunu bugün araştırıyordum ama sonra vazgeçtim kendime pek güvenemedim. Sana tavsiyem kendine güvene biliyorsan yap eğer yapamam dersen şimdiden mahvedersin.Senin çok beğendiğin bir konu,yazar,şair vs. gibi varsa onlardan yapabilirsin hemde severek yaparsan daha çok dikkat çekersin ve buda sana + puan kazandırır. İnsanların pek bilmediği ve dikkat çekici şaşırtacak bir konu olması daha iyi olur senin için.Mesela Japon yazı sistemi ile ilgili araştırma yapabilirsin.
Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN... Buradan da fikir edinebilirsin. İyi çalışmalar.
Bugün öğretmenimiz benden bir sunu hazırlamamı istedi.Konuyu serbest bıraktı ama dinleyicilerin ilgisini çekecek,güncel,15 dakikayı geçmeyecek bir konu olmalıymış.Yardımlarınızı bekliyorum. Sunum konusu ne olabilir? Bulduğunuz konu hakkında neler yazabilirim? Vb.
benim hocamda aynı ödevi verdi ben ise japonlarla ilgili bi'şey anlatacağım..ama sizin hocanız gene iyiymiş 15 dk yı geçmeyecek demiş bizimkisi ise 5dk yı geçmeyecek diyor ..ya ben bir video koysam en az 3dk gidecek ..ee ben ne anlatacağım geriye kalan 2 dk da