tav yayınları kütüphane parçasının etkinlikleri sayfa 32 33 34 35 4.etkinlik : 1.başlık önerim : HER KİTAP BAŞKA BİR KAPIYI AÇAR 2.başlık önerim : BİR DOSTUM VAR BENİM ADI KİTAP 3.başlık önerim : ----- ( Bulamadım ben bunu ) 5.etkinlik : ( Sanırım kendimi kitapların yerine koyacaktım , yaptım bunu ) BİZ KİTAPLAR Oysa biz kitaplar çok farklıyız birbirimizden , Bazılarımız vardır ciltleri eskimiştir . Sayfaları kırışmış , kapağı yıpranmıştır . Sayfalarda irili ufaklı notlar çıkar , Hepsi farklı bir hikayeyi canlandırır . O kitapları varya ne insanlar okumuş , ne insanlar satın almış. O kitapları varya ne insanlar incelemiş , ne insanlar keşfetmiş . Hatta aramızda bazıları onlara ulu kitaplar , Bazıları bilgin kitaplar . Ne olursa olsun , ister eski ister yeni olsun Biz kitaplar ne kadar farklı da olsak Hepimizin aynı bir amacı var : '' Okutmak , öğretmek , bilgilendirmek '' Diğer sayfaya geçelim ... :gap: 6.etkinlik : . Bir cümlenin devamının olduğunu anladır . .Söylemek istemediğimiz şeylerde üç nokta kullanılır . . Cümlenin başındaki şeyi hatırlamıyor yada söylemek mi istemiyor ? Bundan emin değilim . Bilmediği için olabilir . Ya da cümle de küfür ettiğinden . 7.etkinlik : - ma , - eceğ , -ma , -uğ , -ken , - dığım , -mış , -ıp , - madan , - meden , - yen , - dığım , - dığ , - mak Metni yazamadım çok üşengecim yaaa 8.etkinlik : Bu bulmacada DENİZE DÜŞEN YILANA SARILIR buldum ortalarda bir yerde acaba har vurup harman savurma var mı onu da sen bul 9.etkinlik :Cümledeki görevleriyle ilgili , onuda sen yaparsın Tema sonu değerlendirmelerini yapmadım Sonuçta 30 dakikalık bir üyeliğim var , acemilik işte