TSO Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrencileri Depremzedelere Yönelik "Kıyafet Yardımı Kampanyası"

Konu 'Güncel Haberler' bölümünde Moderatör Barış tarafından paylaşıldı.

1. Moderatör Barış

Moderatör Barış Süper Moderatör Yönetici Süper Moderatör

7 Eylül 2011

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri örnek bir davranış sergileyerek depremzedelere yönelik başlatılan, "Kıyafet Yardımı Kampanyası" düzenledi.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Öğretmen Lisesi Sağlık Temizlik ve Kızılay Kulübü öğrencileri tarafından, Biyoloji Öğretmeni Beşir Uçar danışmanlığında, Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği, Toplum Hizmeti ve Çalışma Esasları doğrultusunda, İlçe Kızılay Şubesi ile işbirliği yaptı. Bu kapsamda Van İli Erciş İlçesi Kızılay Şubesine gönderilmek üzere 2 Kasım 2012 tarihinde Kızılay Haftası Kutlamaları sırasında Depremzedelere yönelik başlatılan "Kıyafet Yardımı Kampanyası" 15 Mayıs 2013 tarihinde sona ermiştir. Okul bünyesinde Okul öğrencileri ve velileri tarafından toplanan yardımlar Okul Müdürü Recep Bayar tarafından İlçe Kızılay Şubesi Başkanı Nilgün Çelik' e teslim edildi.

Bu etkinlikle Öğrencilerin; kendilerine, ailelerine, çevrelerine ve topluma duyarlı, gönüllü çalışma bilincine sahip sorun çözen ve çözüm üreten, resmi, özel kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde, çalışma becerilerini geliştirmiş bireyler olarak yetişmeleri sağlanması amaçlandığı belirtildi. - ZONGULDAK
    Eien love bunu beğendi.